11. EXCELLENTNÍ ŽENA v Plzni

... byla excellentní. Blanka Matragi a Roman Šmucler byli hlavními hosty této vzdělávací a zážitkové konferenci pro ženy. Měšťanská beseda patřila celý sobotní den jen ženám a praskala ve švech. Zajímavé přednášky, móda, šperky, dobré jídlo a káva - ale hlavně to byl odpočinkový den pro ženy, které nic nemusely, jen se uvolnit a příjímat pozitivní energii.

Cílená propagace v Plzni

Nikde jinde se v Plzeňském kraji nesejde tolik žen jako na konferenci EXCELLENTNÍ ŽENA. V sobotu to bylo pojedenácté a opět naprosto vyprodáno.

Pozvání opět přijali výborní lektoři:

lékař Roman Šmucler přijel s přednáškou o estetické medicíně, historička Dagmar Hudecová přiblížila významné plzeňské ženy 19. století a Michaela Chaloupková, jediná žena v představenstvu ČEZ, hovořila na téma Žena ve světě mužů. Margit Slimáková nadchla ženy skvělou přednáškou o výživěa zdravém způsobu života.

Hlavním hostem byla Blanka Matragi, světová návrhářka,sklářka, výtvarnice. Žena, která šaty povznesla na umění a obléká nejbohatší ženy světa.

A to zdaleka není z nabídky Excellentní ženy všechno, bohatý byl i doprovodný program, spoustu prezentací a ještě více dárků, které si ženy odnesly domů.

Všechny informace, fotografie i video na www.excellentnizena.cz.


Autor: EXCELLENT PLZEŇ s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 06.11.2017 01:59



1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka