3 důležité body pro svatební hostinu

Chystáte svatební hostinu? Budete mít mnoho hostů nebo jen pár přátel a rodinu? Nechce se vám trávit týdny přípravou celé oslavy, obrovskými nákup a stresy? Svěřte tyto starosti profesionálům!

Jarní servisní akce AUTO CB

Jaké tři nejdůležitější body je na hostinu třeba zajistit? 

1. Výzdoba

Pro tu pravou atmosféru na oslavě je nutná vhodná výzdoba a dekorace. Každý nemá na dekorování talent a chuť do tvoření. Pokud se obrátíte na firmu Plzeňský catering, rádi vám vše potřebné připraví a zajistí. Pojmete vaší hostinu jako garden party a jídlo budete podávat na surovém dřevě nebo naopak vyžadujete sushi roznášené obsluhou na stříbrných tácech v interiéru? Nic není problém. Trvejte na svých přáních a nárocích. Svatební hostina tak bude vypadat dle vašich představ. 

2. To nejdůležitější - Vynikající catering

Základem každé hostiny je, aby se hosté dobře najedli a napili. Svěřte zajištění cateringu profesionálům a jste bez starostí. Zadáte jim vaší představu, rozpočet, počty hostů, vaše milované barvy, oblíbené potraviny a oni už se o vše postarají. 

Plzeňský catering pro vás s profesionální vášní a nasazením zajistí kompletní akci na klíč. Připraví veškeré moderní i tradiční gastronomické lahůdky a kulinářské skvosty, včetně zajištění inventáře a nábytku v místě konání akce. 

Jídla vždy připravují z kvalitních surovin a upravují je do luxusní podoby
v souladu s českou i světovou kuchyní. 

3. Hudba, fotodokumentace

Kouzelnou atmosféru celé akce je dobré si zachytit formou fotografií či videa. Rádi si za nějaký čas připomenete krásné okamžiky celého velkého dne. Zajistěte si profesionálního fotografa a kameramana. Nebo máte nadaného kamaráda či známého, který by mohl tento bod zajistit? Sem s ním!

Máte zájem o cateringové služby v Plzeňském kraji? 

Kontaktujte Plzeňský catering!

Dvořákova 3, 301 00 Plzeň

radovan@svejk.cz

+420 721 438 585

+420 725 810 258

www.plzenskycatering.cz

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka