5 tipů, jak si užít narozeninovou oslavu naplno

Chystáte velko oslavu narozenin? Budete mít mnoho hostů nebo jen pár přátel a rodinu? Nechce se vám trávit týdny přípravou celé oslavy, obrovskými nákupy a taháním surovin do patra vašeho domu? Svěřte tyto starosti profesionálům!

Cílená propagace v Plzni

Přinášíme vám několik tipů, díky kterým si oslavu skutečně naplno užijete! Při přípravě oslav je dobré si ujasnit následující body. 

1. Seznam hostů

Dopředu si vytvořte seznam hostů, které budete na oslavu zvát. Včas všem zašlete pozvánku nebo je pozvěte osobně. Všem jasně popište místo konání a hodinu oslavy. Pokud má mít oslava nějaké téma, pak je vhodné tištěné pozvánky připravovat již v daném tématu. 

2. Výzdoba

Pro tu pravou atmosféru na oslavě je nutná vhodná výzdoba a dekorace. Každý nemá na dekorování talent a chuť do tvoření. Pokud se obrátíte na firmu Plzeňský catering, rádi vám vše potřebné připraví a zajistí. Chcete oslavu, kde se budou servírovat pokrmy během vaší garden party na surovém dřevě nebo chcete chuťovky roznášené obsluhou na stříbrných tácech v interiéru? Nic není problém. Trvejte na svých přáních a nárocích. Oslava tak bude vypadat dle vašich představ. 

3. To nejdůležitější - Vynikající catering

Základem každé oslavy je, aby se hosté dobře najedli a napili. Svěřte zajištění cateringu profesionálům a jste bez starostí. Zadáte jim jen vaší představu, rozpočet, počty hostů a oni už se o vše postarají. 

Plzeňský catering pro vás s profesionální vášní a nasazením zajistí kompletní akci na klíč. Připraví veškeré moderní i tradiční gastronomické lahůdky a kulinářské skvosty, včetně zajištění inventáře a nábytku v místě konání akce. 

Jídla vždy připravují z kvalitních surovin a upravují je do luxusní podoby
v souladu s českou a světovou kuchyní. 

4. Hudba, fotodokumentace

Kouzelnou atmosféru celé akce je dobré si zachytit formou fotografií či videa. Rádi si za nějaký čas připomenete krásné okamžiky z oslavy. Zajistěte si profesionálního fotografa a kameramana. Nebo máte nadaného kamaráda či známého, který by mohl tento bod zajistit? Sem s ním!

5. Krásný a pohodlný outfit

Není nic horšího než se obléci do oblečení, ve kterém během pár hodin trpíte jak v mučícím nástroji. Volte pohodlný outfit, ve které vám bude příjemně a budete si připadat krásní. 

Máte zájem o cateringové služby v Plzeňském kraji? 

Kontaktujte Plzeňský catering!

Dvořákova 3, 301 00 Plzeň

radovan@svejk.cz

+420 721 438 585

+420 725 810 258

www.plzenskycatering.cz

Fotogalerie
Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka