56 milionů archů: Heidelberg XL 106-5+L rok v provozu

V plzeňské tiskárně TYPOS je tomu již přes rok od instalace nového tiskového stroje Heidelberg XL 106-5+L. Za tu dobu zde bylo potištěno více než 56 miliónů archů! Výrobní ředitel společnosti Pavel Frantl k tomu uvádí: "Nabyté zkušenosti nám umožňují naplno využívat výhody nejmodernější technologie pro rychlý a kvalitní tisk náročných motivů, ze kterého máme radost nejen my, ale hlavně naši zákazníci." Potřebujete cokoliv vytisknout? Neváhajte se na nás obrátit.

Cílená propagace v Plzni

Společnost TYPOS, součást skupiny EDS (Euro-Druckservice GmbH), je významnou evropskou tiskárnou se specializací na velkonákladový tisk katalogů, manuálů, brožur, knih a celé řady dalších produktů. Nabízíme široké portfolio tiskových technologií – archový ofsetový tisk, kotoučový tisk z role na roli a malonákladový digitální tisk. Součástí nabízených služeb je také předtisková příprava a knihařské zpracování tiskovin.

Jsme moderní tiskárna s dlouholetou tradicí v polygrafickém průmyslu. Ke každému zákazníkovi i zakázce přistupujeme individuálně, dbáme na vysokou kvalitu a neustále investujeme do nových technologií a strojů. Chceme být vaším partnerem pro dlouhodobou spolupráci.

Fotogalerie
Autor: Typos, tiskařské závody, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka