6 důvodů pro novou ŠKODU Superb Combi

Znáte 6 důvodů, proč si pořídit novou ŠKODU Superb Combi? Prozradíme vám je!

Jarní servisní akce AUTO CB

Znáte 6 důvodů pro koupi nové ŠKODY Superb Combi? Tady jsou:

1. Výkon!

Nová ŠKODA Superb Combi je dodávána s novou generací benzinových a naftových motorů, které spojují potěšení z jízdy a ekologické hodnoty. Tyto moderní agregáty nabízejí výkon od 88 do 206 kW při spotřebě jen 4,0 až 7,2 l/100 km. Čtyři motory jsou nabízeny v kombinaci s nejmodernějším pohonem všech kol, který využívá mezinápravovou spojku Haldex 5. Všechny motory s výjimkou základní benzinové motorizace jsou také nabízeny ve spojení s moderní dvouspojkovou převodovkou DSG. 

Dobrá rada: přijďte si vyzkoušet výkon nové ŠKODY Superb Combi do AUTO CB v Plzni! Objednejte si testovací jízdu na telefonu 377 666 666!

2. Harmonický Design

Třetí generace modelu ŠKODA Superb Combi navazuje na nový expresivní designový jazyk ŠKODA. Nová verze kombi se prezentuje živými, moderními a emocemi nabitými tvary – od sebejisté přídě přes dynamickou a elegantní boční siluetu až k nezaměnitelné zádi. V novém modelu ŠKODA Superb Combi se estetika a funkce snoubí v perfektní harmonii. S elegantními proporcemi a precizními detaily je vůz neobyčejně působivý i při pohledu zezadu.  

3. Maximální komfort pro cestující

Nová ŠKODA Superb Combi umožňuje všem cestujícím, vpředu i vzadu, skutečně relaxovat. Nová ŠKODA Superb Combi je prvním modelem ŠKODA, který je vybaven Adaptivním podvozkem DCC včetně volby jízdního profilu Driving Mode Selection. Adaptivní podvozek DCC umožňuje řidiči upravit jízdní vlastnosti vozidla podle jeho osobních preferencí.

4. Luxusní účelný prostor

Užijte si luxusního prostoru pro nohy na předních i zadních sedadlech nového modelu Superb Combi, který se může chlubit největším vnitřním prostorem ve své třídě a umožní vašim cestujícím cestovat ve skutečném komfortu. Prostor na hlavu vzadu (1 001 mm) nastavuje laťku ještě výše.  Objem zavazadlového prostoru je s hodnotou 660 litrů dalším působivým detailem – patří ke špičce své třídy. Sklopením zadních sedadel je možné zavazadlový prostor rozšířit až na výjimečných 1 950 litrů.  

5. Pokročilá komunikace a konektivita

Spárujte svůj chytrý telefon a váš nový vůz ŠKODA Superb Combi. Displej vašeho telefonu se začne zobrazovat na obrazovce vašeho infotainmentu. Můžete také použít váš tablet k ovládání vybraných funkcí infotainmentu pomocí aplikace ŠKODA Media Command.  

6. Pokročilá komunikace a konektivita

Konstruktéři vybavili nový Superb Combi nejmodernějšími technologiemi ochrany posádky, usnadňujícími např. udržení bezpečné vzdálenosti, jízdu v pruzích a dokonce i nouzové brzdění pro odvrácení hrozící kolize. Nabídka bezpečnostních prvků pro země EU standardně zahrnuje systém Front Assist s funkcí nouzové brzdy City, elektronickou stabilizaci ESC včetně multikolizní brzdy, elektronickou uzávěrku diferenciálu XDS+, sedm airbagů včetně kolenního airbagu řidiče a montovanou elektronickou kontrolu tlaku v pneumatikách. 

Nový Superb Combi může být vybaven také řadou bezpečnostních asistentů; detekcí vozidla v mrtvém úhlu Blind Spot Detect, sledováním provozu při vyjíždění z příčného parkování Rear Traffic Alert, asistentem pro jízdu v pruzích Lane Assist a pro ochranu posádky, Crew Protect Assist. 

Zaujala Vás nová ŠKODA Superb Combi? Přijďte se na ni podívat do AUTO CB v Plzni!

Kontaktní informace AUTO CB, spol. s r.o.

Adresa: Nepomucká 119,
326 00, Plzeň

Telefon: 420 377 666 666
Email: autocb@autocb.cz
Web: www.autocb.cz

Škoda otevírací doba:
Prodej Po-Pá 8:00-18:00
Servis Po-Pá 7:00-18:00
Sklad Po-Pá 7:30-18:00
Prodej, servis So 9:00-12:00
Neděle: Zavřeno

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 24.09.2015 14:14
Video




2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka