8.12.2018: CHAT s Josefem Ptáčkem

Dlouhodobým a elitním reprezentantem České republiky v bojových sportech i bojovník v úzké skupině všestranných závodníků. Nominován na sportovce Středočeského kraje a v anketě Talent- sportovec metropole umístění na 3. místě. Městskou částí Prahy 20 oceněn za mimořádné sportovní úspěchy

Cílená propagace v Plzni

Ocenění nejen v Grapplingu

  • Trojnásobný vicemistr světa v Grapplingu v juniorských a mužských kategorií
  • 2x druhý na MS v Grappligu
  • 4. na MS v ruské disciplíně Hand to Hand Fighting
  • 2. místo na ME ve fightingu
  • 14. na ME v Sambu
  • Několikanásobný mistr a vicemistr České republiky v Grapplingu, Brazilském Jiu- Jitsu, Fightingu
  • Mnohonásobný výherce mezinárodních závodů a turnajů
  • Úspěšným závodníkem a bojovníkem na army závodech, kde se daří umístit na přední příčky.

Momentálně se věnuji (Grapplingu, Brazilskému jiu-jitsu , MMA, fightingu, hand to hand a sebeobraně). Jsem držitelem trenérského oprávnění a vedu kurzy pro širokou veřejnost. Mimo jiné vedu i tréninkové jednotky v zahraničí. Vystupuji v médiích jako expert na sebeobranu. V TV mám svůj vlastní pořad o sebeobraně. Zúčastňuji se vojenských cvičení, pravidelně trénuji v Severoatlantické alianci (NATO) v Bruselu. Rád si sahám na dno svých sil. Také se zúčastňuji policejních cvičení (největší protiteroristické cvičení v Evropě)

Kromě sportovních aktivit velmi rád pořádám různé akce a projekty pro děti – školení a výuka dětí v českých vesničkách v Banátu apod. vymýšlím různé nápady. Mám svou vlastní řadu českých hodinek Lington a navrhuji boty typu Converse. Mimo jiné je i zajímavá spolupráce s Hassanem Al Sheikhem, jehož voňavky a parfémy dobývají svět. 

Řídím se heslem- Když chceš, dokážeš nemožné.

Těším se na online setkání a na vaše dotazy!

Josef Ptáček 

Autor: Josef Ptáček Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 4 roky

    Josef jsi najeťák? Dáme někdy fortnite?

  • Před 4 roky

    Tak co dáme Fortnite???

  • Před 4 roky

    Dobrý den :DDDDD

  • Před 6 roky

    Co holky? ;-)

  • Před 6 roky

    Kdo ti podporuje? Jaké jiné sporty chceš dělat?

    • Před 6 roky

      Největší podporou je pro mě má rodina. Hrozně moc si vážím toho, co pro nás se sestrou dělají. Bez nich bych nebyl tam, kde jsem teď.

      Také bych chtěl moc poděkovat partnerům a sponzorům, bez kterých by celou přípravu nezvládl, (24Print.eu, Thajský ráj, ATEX, Cryolife, Bagalio.cz, Zámek Liblice, Hollandia Karlovy Vary, s. r. o., Actionpark, Zdrave stravovani.cz, Městské části Prahy 20 a dalším.

      Moc si vážím i podpory od mých přátel a od všech lidí, kteří mi fandí a drží palce.

      Plánů je mnoho. Příští rok budu působit jako instruktor bojových sportů na Wildhouse kempu, kde se budu učit i surfovat. Rád zkouším nové věci, takže to pro mě budu nová výzva, na kterou se moc těším.

  • Před 6 roky

    Ahoj chlape,
    proč tenhle sport?
    Studuješ? Jak se to vše dá skloubit s ostatními aktivitami dohromady?

    co tedka v nejbližší době plánuješ?

    • Před 6 roky

      Ahoj, dobrá otázka!
      Já, jsem si bojové sporty úplně tak sám nevybral. Bojové sporty mi vybrali rodiče a hlavně má sestra. Ta s bojovými sporty začala, jelikož byla ve škole šikanovaná. Později ji to začalo bavit a u bojových sportů pak už zůstala. V nynější době je několikanásobná mistryně světa a já jsem na nic moc pyšný.

      Jelikož se sestra začala zabývat bojovými sporty, neměl jsem už moc na výběr. Vždycky jsem chtěl hrát florbal, ale to doma neprošlo. Dnes jsem za to moc rád.

      ----------------------------------
      Jsem studentem Střední odborné školy pro administrativu Evropské unie, kde studuji právo. Později bych se chtěl zabývat bezpečností. Je velmi obtížné vše stíhat. Nemám žádný individuální plán, jelikož škola mě baví je pro mě na prvním místě. Moc si cením toho, že mi vychází vstříc.
      -------------------------------------

      V nejbližší době se chystám na tréninkový kemp do Bruselu, plánuji nějaké akce pro děti a také se už začínám připravovat na Vánoce. Už se těším ,až si odpočinu a budu jíst cukroví.

  • Před 6 roky

    Dobrý den,
    co děláte kromě sportu? Jak odpočíváte?

    • Před 6 roky

      Krásný den,
      moc si rád si přečtu nějakou pěknou knížku, podívám se na film, jdu na procházku. Po těžkém tréninku se snažím, aby si tělo hezky odpočinulo a připravilo na další výkon. Moc rád navštěvuji Cryo Life, kde si odpočinu na floatingu. To navozuje dosažení stavu podobného stavu beztíže. Tělo je ponořené do koupele s vysokým obsahem hořčíku, zbavené zemské přitažlivosti a napětí je schopno plavat bez úsilí, což navozuje uvolnění, po kterém se cítím skvěle na další aktivity.
      a nebo rovnou zaskočím na cryoterapii. Je to takové intenzivní zchlazení. To mi pomáhá se zase rychle vrátit do těžkého tréninku. Jednoduše se cítím líp.

      Když mám chvilku volna, také rád cestuji a objevuji nové věci. Poslouchám hudbu,dívám se na filmy. Také se rád dojdu rozmazlovat do Thajského ráje. Člověk má vážně pocit, jako by se ocitl v ráji. Zde si moc rád dopřávám olejové, relaxační či thajské masáže. To mě nabíjí do dalších akcí.

  • Před 6 roky

    Zdarec! kdo je tvojí největší oporou v životě? Proč zrovna tenhle sport?

    • Před 6 roky

      Mou největší oporou je má rodina a přátele. Díky za ně!

      Bojové sporty jsem začal dělat kvůli své sestře. Neměl jsem na výběr. Vždy jsem chtěla hrát florbal, ale to doma neprošlo. Dnes jsem za to fakt rád! :))

  • Před 6 roky

    Ahoj, zajímalo by mě, jestli pořádáš kurzy i pro veřejnost?

    • Před 6 roky

      Ahoj Kubo,
      děláme různé kurzy pro veřejnost pro všechny věkové kategorie. Rádi Tě u nás uvidíme. Napiš na mail pro bližší informace

      josefptacek3@seznam.cz

      Měj se krásně

  • Před 6 roky

    Hi. For you what's the your best moment with your family?

  • Před 6 roky

    co je to grappling? jak dlouho to děláš a proč vůbec? je těžké se stát mistrem světa?

    • Před 6 roky

      Grappling je bojový sport, při kterém se soupeři snaží druhého uškrtit, upáčit ( jakýmkoliv způsobem ho donutit, aby zápas vzdal) :)). Nejsou dovoleny jen údery.

      Bojovým sportům se věnuji už nějakou řádku let. Pronikl jsem k nim díky svém sestře.

      Je těžké se stát mistrem světa. Zápasy byly velmi těžké. Člověk udělá malou chybu a je konec.

  • Před 6 roky

    Jak často (hodin) se věnujete tréninku ?

    • Před 6 roky

      Tréninku se věnuji cca 4 x týdně. Je, ale těžké propojit všechny aktivity dohromady. Jsem studentem právní administrativy, Střední odborné školy pro administrativu EU, vystupuji na různých akcích, trénuji veřejnost, pořádám různé projekty pro děti. Čas je nejhorší nepřítel.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka