Alfa připravuje na Noc divadel sedm zázraků

Sedm loutkářských zázraků připravuje na sobotu 19.11. Noc divadel plzeňská Alfa. Od půl páté do sedmé večerní ukáže návštěvníkům sedm loutkářských zázraků v sedmi komnatách divadla. Už v 15 hodin ale můžou děti s rodiči přijít na pohádku Zimní příhody včelích medvídku hostujícího Divadla Krapet. Alfa se do celostátního projektu Noc divadel zapojí letos poprvé.

Cílená propagace v Plzni

První komnaty se otevřou ihned po představení. „Nejprve mohou hosté zajít do Loutkářského sklepení Dr. Fausta, kde si mohou pohrát s loutkami z inscenace Johanes Doktor Faust,“ řekl ředitel Divadla Alfa Jakub Hora.Odtud pak návštěvníci zamíří do zkušebny a dílen divadla. Tady je bude čekat herec Petr Borovský, který představí loutkové poklady z fundusu Alfy.

Přes loutkářský fotoateliér, kde si mohou lidé vytvořit fotografie v kostýmech či s loutkami, se návštěvníci dostanou do loutkářské dílny ve foyer divadla. „Naši řezbáři zde ukáží technologie výroby loutek,“ dodal Hora.

A nakonec hosté dojdou až na jeviště. Zde je budou čekat loutkoherečky Alfy, aby zaučily návštěvníky do tajů loutkoherectví. „Dospělí budou odtud vysláni na poslední stanoviště,“ prozradil Jakub Hora. „Pro plnoleté připravujeme v šálách originální PíP ŠoU.“

Vstup na Noc divadel je zdarma.

Vstupenky

na představení Zimní příhody včelích medvídků je možné zakoupit ve všech prodejních místech systému Plzeňská vstupenka a také přímo v pokladně Divadla ALFA, otevírací doba: PO - PÁ 8.00 - 15:30 hod.

Vstupenka
do Divadla ALFA platí jako jízdenka MHD v Plzni - jednu hodinu před a jednu hodinu po představení!

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka