Bára Zemanová se svou kapelou vyrazila na adventní koncerty

Plzeňská zpěvačka Bára Zemanová se ladí na vánoční strunu již od začátku prosince. Vyrazila totiž s kapelou na každoroční adventní turné, které je právě teď ve své polovině.

Jarní servisní akce AUTO CB

Plzeňská zpěvačka Bára Zemanová se ladí na vánoční strunu již od začátku prosince. Vyrazila totiž s kapelou na každoroční adventní turné, které je právě teď ve své polovině. Slyšet české a americké vánoční písně v akustickém podání její kapely mohli už lidé ve Zvíkovci, Kladrubech, Radnicích a Mirošově. Koncerty probíhají jak v kostelích, tak na náměstí s vánočními trhy a s hrnkem horkého svařáku.

Zastávky, na které se kapela ještě těší:

  • 8.12. Liblín - Kostel sv. Jana Nepomuckého

  • 9.12. Tachov - Vánoční zámecký jarmark

  • 15.12. Svojšín - Kostel sv. Petra a Pavla

  • 16.12. Kovářov - Kostel Všech svatých

  • 16.12. Praha - Vánoce v Praze 6 (Dejvice)

  • 17.12. Kynšperk nad Ohří - Kostel Nanebevzetí Panny Marie

„Adventní koncerty byl v podstatě můj nápad, miluju vánoční čas a je to pro mě takové magické období, kdy se zapomíná na všechny křivdy, lidé se scházejí a uzavírají ten jeden celý rok. Hrát vánoční písničky mě baví a chtěli jsme dokázat, že i rockeři dokážou zahrát koledy. Je to jedna z nejhezčích tradic a má to neskutečnou atmosféru, lidi se sejdou, popovídají si spolu a zapívají si s námi písničky, které znají. Zároveň se hezky zastaví a utečou na chvilku vánočnímu shonu“, říká zpěvačka, která z koncertů čerpá mnoho energie.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka