BÁRA ZEMANOVÁ SE SVÝM BANDEM VYDÁVÁ NOVÝ SINGL RUNAWAY S VIDEOKLIPEM

Zpěvačka Bára Zemanová a její BAND vydávají nový singl a videoklip. Po dvou letech vypouští do světa písničku s názvem Runaway, na jejímž vzniku se podílela velmi zajímavá jména. Jako producenty si Bára přizvala Davida Kollera, který dohlížel při natáčení, a Richarda Scheuflera jr., se kterým ji pojí už dlouhodobá spolupráce.

Cílená propagace v Plzni

Kapela tentokrát vsadila na svěží, zvukově moderní singl v angličtině a na Runaway v říjnu natočila i akční videoklip. „Runaway je pro nás takový experiment a úlet, jak zvukově, tak i tím, že jsme tenhle song udělali v angličtině. Od začátku jsme věděli, že chceme změnu a po dlouhém textování, kdy za ty dva roky vzniklo asi 10 verzí textu, to pořád nebylo ono. Nakonec vznikl ve spolupráci s Skyem Kobylakem text Runaway, který měl přesně ten příběh a to pravé kouzlo,“ říká zpěvačka.

„Nesmírně si všichni vážíme možnosti spolupracovat ve studiu s Davidem Kollerem, to se vám jen tak každý den nepoštěstí. Velkou oporou nám byl i Richard Scheufler, který nám pomohl se zvukově posunout dál“
, dodává Bára za celou kapelu.

V říjnu natočila kapela videoklip pod taktovkou Jakuba Mahdiese Mahdala a jeho teamu. „Runaway je takový vnitřní boj člověka mezi svobodou a závazky, kterým se snaží utéct. V klipu jde tedy o bláznivou jízdu dvou rebelek a každej chlápek, kterýho potkají, to pěkně schytá. Jedním z nich je i Kuba Ryba z kapely Rybičky 48, který si konečně zahrál v našem klipu a musím říct, že jeho role byla nejodvážnější ze všech!“ říká kytarista Tomáš Mouřenec.

Runaway je předzvěstí nového alba, které by mělo vyjít v roce 2015.

Videoklip Runaway - https://www.youtube.com/watch?v=mDt4Chm9RMo
Oficiální web- www.barazemanova.cz
Oficiální facebook- https://www.facebook.com/barazemanova

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.12.2014 11:19
Video




18 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka