Během prosince se můžete v Besedě vydat na daleké cesty

V prosinci budeme v Kině Beseda servírovat jeden napínavější snímek za druhým. Everest (3. 12.) rekapituluje jednu z nejtragičtějších expedic, která se kdy na svazích nejvyšší hory světa odehrála.

Cílená propagace v Plzni

-         Dan Přibáň: Trabantem napříč Tichomořím (3.12.)

-         Honza Tráva Trávníček: Expedice Namáslu 2015 (8.12.)

-         Pavel Svoboda: Bolívie – Chudá krásná indiánka (15.12)

V adventním čase si přijďte vychutnat Bílé Vánoce Lucie Bílé (23.12.). Linda Rybová s Hynkem Čermákem sice nevypadají jako ideální pár, ale pobyt na jedné lodi dokáže zázraky a oni k sobě nakonec najdou cestu.
Humorný i dramatický příběh Africká královna o tom, k čemu dokáže chytrá žena přinutit zamilovaného muže, můžete v Měšťanské besedě zhlédnout 29. prosince.

V prosinci budeme v Kině Beseda servírovat jeden napínavější snímek za druhým. Everest (3. 12.) rekapituluje jednu z nejtragičtějších expedic, která se kdy na svazích nejvyšší hory světa odehrála. Hned druhý den zavítají do Kina Beseda Legendy zločinu (4. 12.) – dvojčata Reggie a Ronnie Krayovi, což jsou jedni z nejznámějších zločinců v historii Velké Británie. Ve snímku Black mass: Špinavá hra (11. 12.) se představí i Johnny Depp v roli jednoho z nejnebezpečnějších gangsterů americké historie. O týden později si do Kina Beseda můžete zajít na žhavou novinku Sicario: Nájemný vrah (18. 12.).

Čekají vás ale i dva hudební filmy – Marguerite(9. 12.), který je inspirován osudy operní „zpěvačky“ Florence Foster Jenkins známé jako „královna kraválu“, a dokument Amy (10. 12.) mapující život Amy Winehouse. Co by to bylo za advent, kdybyste si v Kině Beseda nemohli vychutnat legendárního Louskáčka (13. 12.), a to rovnou z moskevského Velkého divadla!

Rozhodně byste si ale neměli nechat ujít legendární snímek Monty Python a Svatý grál (16. 12.), Shakespearovy tragédie Coriolanus (7. 12.) a Hamlet (14. 12.), Mládí (17. 12.) oscarového režiséra Paola Sorrentina či komedii Zbrusu Nový zákon (28. 12.).

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 30.11.2015 06:41




7 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka