Bláznivá noc Michala Davida v Plzni

Jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, skladatel a hudebník Michal David se po více jak třech letech opět vrací do Plzně. V rámci turné Britterm Tour 2015 navíc oslaví své 55. narozeniny. Neváhejte a užijte si jeho největší hity na tomto speciálním koncertě s názvem Bláznivá noc dne 02.12.2015 ve Sportovní hale TJ Lokomotiva Plzeň!

Cílená propagace v Plzni

Michal David se po více jak třech letech opět vrací do Plzně

Jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, skladatel a hudebník Michal David se po více jak třech letech opět vrací do Plzně. V rámci turné Britterm Tour 2015 navíc oslaví své 55. narozeniny. Neváhejte a užijte si jeho největší hity na tomto speciálním koncertě s názvem Bláznivá noc.

Zpěvák a skladatel Michal David proslul zejména v 80. letech, kdy se přidal ke skupině Kroky Františka Janečka. Ale nechybělo málo a nikdy by hity jako Nenapovídej, Non stop, Céčka, sbírá céčka, Discopříběh či Každý mi tě lásko závidí, nevznikly.
Michal David, tehdy ještě pod vlastním jménem Vladimír Štancl, studoval pražskou hudební konzervatoř a chtěl se věnovat výhradně jazzové tvorbě. Známý je nejen kvůli svým hitům, ale i jako autor hudby k řadě filmů (převážně z 80. letech), Vítr v kapse, Láska z pasáže, Discopříběh 1 a 2 a rovněž díky muzikálové tvorbě (Kleopatra, Angelika, Kat Mydlář).

Ceny vstupenek:
SEZENÍ: 450 Kč, od 5.11. 500 Kč
STÁNÍ: 390 Kč
http://rezervace.plzenskavstupenka.cz/mrs-plzen/hall?id=70156

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 24.11.2015 08:04




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka