Caveman - pochopení ženy a muže

Vyšli jsme si s přítelkyní na divadelní představení, které se konalo v zahradních prostorách Měšťanské besedy. Caveman, jak zněl název této one man show, mně ani přítelkyni nic neříkal. Chtěli jsme se nachat překvapit a tak jsme ani nehledali na internetu o čem tato show je, případně jaké má reference. Šli jsme takříkajíc naslepo nebo chcete-li "na blind". A udělali jsme dobře.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tato show, která je plná upřímného humoru má podle mně jediný cíl, vysvětlit rozdílné chování muže a ženy na "konkrétních 
životních situacích" a pomoci ženám pochopit muže a mužům pochopit ženy. 
Po celou dobu tohoto představení nám tato hra vysvětluje toto vše zábavným, vkusným a nenuceným způsobem. Jemně ukazuje, co je běžné pro jedno pohlaví, pro druhé už tak moc ne.  
Nebo když muž a žena vidí stejnou situaci nebo jí zažívají společně, jsou jejich reakce, chování nebo popisování této situace odlišné.
Prostě jak se říká muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. A to je v pořádku.
Celou touto skvělou one man show nás provedl Honza Holík.

Chtěl bych tímto moc poděkovat Měšťanské besedě za nádherné představení, díky nejen kterému jsme já i přítelkyně strávili 
nádherný večer. A že se to líbilo i ostatním svědčilo i to, že na konci byl slyšet masívní potlesk s částečným standing ovation.

Fotogalerie
Autor: Josef Duffek Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.07.2015 08:08




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka