CPOS Město Touškov převzalo Národní cenu kvality v programu START PLUS

Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov převzalo ve Španělském sále na Pražském hradě dne 27.11.2018 prestižní ocenění.

Cílená propagace v Plzni

    Ředitelka Centra pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov Lenka Šeflová spolu se starostkou Města Touškova, zřizovatele organizace, Ivetou Zajíčkovou převzala v úterý 27. listopadu na Pražském hradě prestižní ocenění v programu Start Plus. V kategorii Organizace veřejného sektoru jsme nyní Organizace způsobilá pro program EXCELENCE a obdrželi jsme i mezinárodní certifikát Committed to Excellence s dvěma hvězdami s platností certifi kacena tři roky.

    Základní hodnocení organizace proběhlo v srpnu letošního roku. Národnícena kvality patří mezi vůbec nejprestižnější ocenění udělované organizacím v České republice. Získaná cena zcela bezpochyb dělá dobré jméno naší organizaci. Dlouhodobě se snažíme být lídrem v oblasti kvality ve veřejném sektoru a ocenění je pro nás potvrzením toho, že své poslání děláme nejen dobře, ale vlastně v podstatě lépe než ostatní. Služba veřejnosti v oblasti veřejně prospěšné organizace, jejíž hlavní náplní činnosti není podnikání, by měla být pro každou sociální službu prioritou. Jsme si vědomi toho, že pro naše klienty se stáváme více otevřenými, moderními a přívětivými. Jsme si zároveň vědomi, že zavedením řízení kvality v naší organizaci ovlivňujeme výkonnost, efektivnost a transparentnost sociálních služeb jako celku. Úspěšně obhájené systémové řešení problematiky kvality proto považujeme za nezpochybnitelný přínos k modernizaci sociálních služeb i za příspěvekk naplnění tohoto dlouhodobě podporovaného záměru Ministerstva vnitra a Ministerstva práce a sociálních věcí.

    Naše organizace se systematicky zabývá zvyšováním kvality svých služeb již od roku 2015, aktivně používáme model kvality START PLUS, aplikujeme přístupy společenské odpovědnosti organizací. V letošním roce jsme se také stali Společenskou odpovědnou organizací Plzeňského kraje za rok 2017 a získali jsme v kraji prvenství v porovnání s ostatními ve veřejném i podnikatelském sektoru. Cena, kterou jsem společně s zřizovatelkou organizace přebírala, nás všechny velmi těší a je odměnou za dobrou práci, kterou naši zaměstnanci odvádějí.

    Za skvělý výsledek, jehož jsme dosáhli, bych chtěla poděkovat především týmu zaměstnanců, který se hodnocení účastnil a hodnotitelům za hodnocení činností, výstupů a vnitřních procesů. Zpětná vazba nám umožňuje dosahovat vyšší kvality, větší míry společenské odpovědnosti a přispívá k lepší konkurenceschopnosti. Ocenění patří samozřejmě všem zaměstnancům organizace, díky kterým naše pečovatelská služba skvěle funguje a kteří odvádí tak kvalitní práci. 

    Řízením Rady kvality ČR je pověřeno Ministerstvo průmyslu a obchodu. Letos se konal již 18. ročník Národní ceny kvality České republiky a devátý ročník Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost. Národní ceny kvality České republiky, která byla vyhlášena v programu START PLUS a EXCELENCE, se celkově zúčastnilo 15 firem a organizací. Do Národní ceny České republiky za společenskou odpovědnost se přihlásilo 18 firem a organizací, uvedl státní tajemník Ministerstva průmyslu a obchodu a Předseda Rady kvality ČR Robert Szurman.

Lenka Šeflová, ředitelka

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka