CPOS Město Touškov se také zapojilo do Ježíškových vnoučat

I Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov sesbíralo přání svých klientů, seniorů, kteří by jinak na Vánoce žádný dáreček nejspíš ani neobdrželi.

Jarní servisní akce AUTO CB

    Zájem veřejnosti plnit přání seniorům po celé republice je obrovský. Dokonce tak velký, že přáníčka jsou rozebrána několik sekund po zveřejnění a mnohdy se podaří zamluvit si je až na několikátý pokus, protože byl někdo před vámi rychlejší. I naši senioři mají svá přání, která oslovila veřejnost a my za to všem dárcům velmi děkujeme. Téměř čtyřiceti z nich už se přání splnilo nebo se momentálně plní .

    Všichni obdarovaní klienti měli obrovskou radost, některým byl dárek předán dokonce osobně, jako například paní, která si moc přála televizi a byla jí dárkyní osobně předána. Tento krásný projekt má opravdu velký celorepublikový úspěch. Velmi si vážíme zájmu z řad veřejnosti, která nás dokonce oslovuje i mimo portál Ježíškových vnoučat. Od roku 2013 v naší organizaci běží proces s názvem Plníme Vaše nevyslovená přání, kdy dokážeme splnit klientovi nějaký zážitek, ať už se například jedná o výlet za rodištěm seniora nebo jej například pečovatelky po pracovní době vezmou na přání do divadla. Nákup movitých věcí však bohužel nemůžeme ze zdrojů naší příspěvkové organizace zajistit a proto nás velmi těší, že se najdou štědří lidé, které seniorům jejich přání plní. Moc děkujeme a vážíme si toho.

Vaše Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov


Autor: Centrum pečovatelských o ošetřovatelských služeb Města Touškov Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka