Dámy, přijďte si užít vánoční Ladies Night v Cinema City Plzeň!

Přijďte si oddechnout od vánočního shonu na Ladies Night do multiplexů Cinema City, kde vás čeká projekce nového filmu Matky na tahu o Vánocích. Dne 6. prosince vás v Plzni čeká mimo projekce filmu i welcome drink!

Cílená propagace v Plzni

Všechny ženy to znají. Vánoce jsou svátky klidu a míru, avšak těsně před nimi je tu milion úkolů, aby vše bylo v den „D“ dokonalé! Nakoupit dárky pro celou rodinu, napéct, navařit, nazdobit a tak dále. My však apelujeme na všechny zvás, nezapomínejte také na sebe a na své kamarádky a přijďte si oddechnout od vánočního shonu na Ladies Night do multiplexů Cinema City, kde vás čeká projekce nového filmu Matky na tahu o Vánocích. Dne 5. a 6. prosince vás ve vybraných kinech čeká mimo projekce filmu i welcome drink, bohatá tombola
a zajímavý doprovodný program.

Tak neváhejte, svolejte kamarádky, sestry, tety a přijďte si po vánočních nákupech užít také trochu odpočinku a zábavy. Na akci Ladies Night vás totiž čeká projekce nové komedie Matky na tahu o Vánocích, kde se v hlavních rolích objeví oblíbené herečky Mila Kunis, Kristen Bell a Kathryn Hahn. Jak už název filmu napovídá, těšit se můžete na příběh tří rebelských matek, které už mají dost věčného uklízení, zdobení a shánění dárků pro celou rodinu. Rozhodnou se vzbouřit a užít si tentokrát Vánoce po svém, to ovšem netuší, že se ohlásí hosté, kteří s jejich představou dokonalých svátků nebudou souhlasit, a to jejich vlastní matky!

Nenechte si ujít tuto vánoční komedii, obvolejte kamarádky a rezervujte si včas svoje místa na prosincové Ladies Night v Cinema City!

V rámci Ladies Night na vás čeká od 18:30 hodin ve foyer kina welcome drink a od 19:00 hodin pak bohatá tombola v sále. Příjemnou tečkou za večerem se pak stane projekce filmu s názvem Matky na tahu o Vánocích, který uvidíte v předpremiéře ještě dříve, než vejde oficiálně do našich kin.

Každá z návštěvnic Ladies Night, která si zakoupí vstupenku, bude navíc automaticky zařazena do slosování o hodnotné ceny, které do tomboly věnovali partneři. Losování tomboly proběhne před promítáním filmu přímo v kinosále. Vstupenky na Ladies Night je možné již nyní zakoupit na pokladně kina nebo online na www.cinemacity.cz.

Oblíbenou akci Ladies Night můžete navštívit v těchto vybraných kinech:

6. prosince 2017 od 19:00 hod.

Cinema City Plzeň, cena 189 Kč

Cinema City Velký Špalíček, cena 204 Kč

5. prosince 2017 od 19:00 hod.

Cinema City Nový Smíchov, cena 209 Kč

Cinema City Ostrava, cena 190 Kč

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.11.2017 10:34




5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka