Dejte do diáře už dnes: 26. leden 2017! Najděte lepší práci na veletrhu práce a vzdělávání KLÍČ K PŘÍLEŽITOSTEM®

Již pátý ročník úspěšného veletrhu práce a vzdělávání pod názvem Klíč k příležitostem připravuje plzeňská společnost Grafia, s.r.o. Veletrh proběhne 26. ledna 2017 již tradičně v kulturním domě Peklo v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Již pátý ročník úspěšného veletrhu práce a vzdělávání pod názvem Klíč k příležitostem připravuje plzeňská společnost Grafia, s.r.o. Veletrh proběhne 26.ledna 2017 již tradičně v kulturním domě Peklo v Plzni. Letošní ročník se koná opět za spolupráce významných partnerů (Úřad práce, krajská pobočka v Plzni, Hospodářská komora, ZČU, AIVD ČR).

„Pátý ročník bude specifický tím, že v Plzeňském kraji máme zatím nejnižší nezaměstnanost za posledních několik let (3,4%) a v míře zaměstnanosti soutěžíme s Prahou," sdělila za organizátory Štěpánka Pirnosová, obchodní ředitelka společnosti Grafia. Pracovní nabídky převažují nad množstvím lidí bez práce. V takové situaci bývají zaměstnavatelé ochotni připlatit na mzdách. „Je to jedinečná příležitost přijít pohovořit osobně s personalisty a zjistit cenu své práce na trhu či poohlédnout se po zaměstnavatelích, kteří nabízejí lepší pracovní podmínky," dodává Š. Pirnosová.

Významní zaměstnavatelé v regionu

Mezi vystavovateli jsou významní zaměstnavatelé v regionu, jako například Sony DADC Czech Republic, Ball Beverage Packaging Czech Republic, Rondo obaly, PeHToo, Carrier Refrigeration Operation Czech Republic, Lear Corporation Czech Republic, Shape Corp. Czech Republic, HOFFMANN WIZZARD, Profesia CZ, Mubea Transmission Components, LUBRICANT, ČEZ, VIZA AUTO CZ, Drůbežářský závod Klatovy, RSF Elektronik, KS-Europe, Typos, tiskařské závody, Daikin Industries Czech Republic, Kermi, MD Elektronik, O2 Czech Republic, ZAT, MURR CZ, ZČU, Solar Turbines EAME, DIOSS NÝŘANY a další. Nabízeno bude několik set pracovních pozic.

Aktuálně firmy hledají všechny úrovně kvalifikací a opravdu rozmanité profese pro muže i pro ženy: strojmistry, pomocníky ve výrobě, montážní techniky, inženýry kvality, testovací techniky, General Accountants, CNC operátory, lakýrníky, účetní, konstruktéry, vývojové inženýry, elektro – údržbáře, páječe, parťáky, obsluhy lisu, kvalitáře, operátory zpracování zboží, manipulanty, skladníky, obsluhy stroje, vedoucí stroje, techniky elektro, projektanty HW nebo SW, vývojáře, manažery projektů a obchodu, programátory – elektroniky, techniky oddělení Industry Engineering, techniky kvality, operátory a techniky v elektrovýrobě, montážní dělníky, vedoucí vstupní kontroly, techniky obrábění pro CNC, skladníky, mzdové účetní, personalisty, obsluhy CNC, obsluhy strojů na výrobu plechovek, obsluhy tiskového stroje, pracovníky elektra se znalostí PLC, technology, svářeče, letovače, elektrikáře, manipulanty ve výrobě, SMT techniky, projektové a procesní inženýry … Spektrum nabízených pracovních pozic je letos opravdu velmi široké.

Veletrh je určen všem, kdo hledají práci či brigádu - lidem bez rozdílu věku či vzdělání, těm, kteří chtějí změnu či jsou aktuálně nespokojeni se svým místem, studentům posledních ročníků středních škol a jejich učitelům, vysokoškolákům ilidem registrovaným na úřadu práce. Všichni návštěvníci mají vstup v plném rozsahu zdarma.

Velký zájem bývá tradičně i o doprovodný program. Témata přednášek souvisí shledáním práce, např. jak se připravit na pracovní pohovor, jak si najít práci pomocí intenetu a sociálních sítí, jak se naučit „prodávat“ sám sebe či jak získat příspěvek na své vzdělávání a zlepšit tak svoji kvalifikaci, apod.

Na veletrhu budou opět vyhlášeny ceny Mamma/Parent Friendly pro podniky přátelské rodině, které vyhoví podmínkám hodnocení a vytvářejí dobré podmínky pro zaměstnance srodinami, např. zkrácené úvazky, pružnou pracovní dobu, firemní školky či jesle, akce pro rodiny sdětmi či umožňují péči o rodinné příslušníky.

Poradenství po celý den zdarma

Po celý den bude probíhat zdarma poradenství v oblasti vzdělávání a trhu práce, image poradna, grafologické poradenství pro osobní rozvoj ařada dalších aktivit.

„Nudit se určitě nebudete, přijďte, těšíme se na Vás," uzavírá Š. Pirnosová pozvánku na jubilejní 5. ročník veletrhu.

Další informace: http://praci.najdisi.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka