Děti z plzeňského centrálního obvodu pojedou i letos na zájezdy se svými rodiči

V loňském roce byly centrálním obvodem uspořádány celkem 3 zájezdy pro děti, které se setkaly s velice kladnými ohlasy. Proto se vedení MO Plzeň 3 rozhodlo pokračovat i letos v pořádání těchto zájezdů.

Cílená propagace v Plzni

„V letošním roce bude opět uspořádán stále žádaný zájezd do ZOO Praha a dále bude pro velký zájem zopakován zájezd do zábavního parku Mirakulum v Milovicích“, informuje Stanislav Šec, místostarosta MO Plzeň 3.

„Pro děti jsme letos připravili novinku a tou je zájezd na lipenskou Stezku korunami stromů, včetně nově otevřeného areálu Království lesa v sousedství stezky“, dodává David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Zájezdy pro děti jsou určeny do 15 let věku dítěte v doprovodu rodiče, popř. prarodiče. Podmínkou účasti bude trvalý pobyt na MO Plzeň 3. Z kapacitních důvodů 1–2 děti = 1 doprovod, v případě více dětí možný doprovod 2 osob. Zájemci se přihlásí na všechny nabízené zájezdy prostřednictvím elektronického formuláře. Tyto formuláře, na každý zájezd jednotlivě, budou pro zájemce zpřístupněny na stránce www.plzen3.eu. O datu vlastního přihlášení budou zájemci informováni na webových stránkách úřadu a dále v květnovém vydání zpravodaje TROJKA. Děti, pro které je zájezd zdarma, lze přihlásit pouze na jeden z nabízených zájezdů.


TRASA ZÁJEZDU  

TERMÍN

CENA PRO DÍTĚCENA  PRO DOPROVOD

CENA ZAHRNUJE DOPRAVU A VSTUPY

Stezka korunami stromů a Království lesa2. 6. 2019 (neděle)zdarma200,- KčAno
Mirakulum7. 9. 2019 (sobota)zdarma200,- KčAno
ZOO Praha14. 9. 2019 (sobota)zdarma200,- KčAno

 

Autor: Miroslav Knotek Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
18.01.2019 15:44




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka