Divadlo PLUTO zahajuje 17. sezónu

srdečně Vás zveme do Divadla PLUTO v OD.Centrumu na Doubravce v Plzni na zářiová i říjnová představení, kterými toto svérázné divadlo komedie otevírá již svoji 17.sezónu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zahajujeme hned 14.září komedií Antonina Procházky Klíče na neděli a  tuto vynikající komedii  s Lukášem Langmajerem a Bronislavem Kotišem v roli vyměněných manželů uvádíme ještě ve středu 23.září.Na obě představení je již  hodně vyprodáno, úplně vyprodána je i komedie Mejdan manželek šílených 30.září.

 Pro všechny milovníky krásných operetních melodií  uvádíme ve středu 16. září   a v pondělí  28.září večer naše nejnovější představení  PLETKY STRAUSSOVY OPERETKY, kde  vedle vynikající sopranistky Michaely Šrůmové, barytonisty Dalibora Tolaše Vás zaručeně  pobaví v roli Cikánského barona oblíbený zpěvák a herec Bronislav Kotiš nebo Roman Krebs. Operetní revue uvádí Kamila Kikinčuková a nebude chybět ani pověstný  Straussův Valčík na modrém Dunaji. Na obě představení je  zatím  vstupenek dostatek, stejně jako na komedii PAPARAZZI ANEB INTIMNÍ ŽIVOT BULVÁRNÍHO FOTOGRAFA  v titulní roli s Lukášem Langmajerem, dále hrají „Babovřesačky“ |Kamila Kikinčuková, Pavla Bečková a Táňa Krchovová. Tuto vydařenou komedii Oldřicha Dudka uvádíme ve středu 21.září večer.

Využijte mimořádně zvýhodněného vstupného pro seniory a mládež  či slevy za včasné zakoupení vstupenek.

Více o představeních najdete na našich webových stránkách www.divadlo-pluto.cz .

„Pletky Straussovy operetky“ – výpravná operetní revue k příležitosti 190. výročí narození Johanna Strausse. Netradiční pojetí scény propojené s projekcí a průvodním slovem. Představení je možné jak pro české, tak německé publikum. Program plný zpěvu a tance zajistí divákům mimořádný zážitek, stejně tak jeho obsazení – Dalibor Tolaš, Michaela Šrůmová, Jitka Kubištová, Roman Krebs, a další.

Doufám, že Vás naše nabídka zaujme. A pokud se Vám nehodí přijet na představení do Divadla PLUTO, pak divadlo s  tituly z našeho repertoáru, dle Vašeho výběru,  uspořádá zájezdové představení k Vám.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 26.08.2015 10:36




5 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka