Drsní rockeři pomohou dětem s hendikepem

Charitativní koncert tří předních českých revivalových rockových skupin se bude konat v pátek 3. července 2015 na Ranči Šídlovák v Plzni. Od 17 hodin postupně vystoupí KABÁT Revival Plzeň, Metallica Beroun a na závěr RAMMSTEIN tribute show s vystoupením, které je plné ohňů a světel. Výtěžek z koncertu pomůže hendikepovaným dětem v plzeňském domově pro osoby se zdravotním postižením Nováček.

Cílená propagace v Plzni

„Vybrané finanční prostředky použijeme na pořízení kvalitnějšího vybavení dílen pro naše klienty, na kulturní a sportovní akce, kterých by se bez podobné podpory vůbec nemohli účastnit, a také na úhradu dopravy na rehabilitační pobyty,“ vyjmenovává vedoucí DOZP Nováček Věra Kotrbatá.

V domově nyní žije 44 klientů od tří let věku s mentálním i tělesným postižením, často bez kontaktu s rodinou. Výtěžek z koncertu jim pomůže trávit čas podobně jako jejich vrstevníci. „Za každou podobnou akci jsme rádi. Spojení drsných rockerů a postižených dětí se může jevit zvláštně, ale naši klienti třeba Kabáty poslouchají moc rádi,“ říká s úsměvem Věra Kotrbatá.

Koncert se koná pod záštitou náměstkyně primátora Evy Herinkové. Vstupné na místě stojí 150 korun, v předprodeji 120 korun. Vstupenky jsou k dostání na www.plzenskavstupenka.cz a je možné je zakoupit také na ranči Šídlovák a v hospůdce Kocábka v Plzni-Bolevci.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.06.2015 07:52




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka