Firemní večírek včetně ubytování vám zajistí hotel U Zeleného stromu v Nepomuku

Chcete si i užít pohodový firemní večírek se zajištěným ubytováním? Vyzkoušejte hotel U Zeleného stromu s pivovarem Zlatá kráva, restaurací a společenským sálem. V blízké době se areál rozšíří o pivní lázně a wellness!

Cílená propagace v Plzni

Nejlepší firemní večírky jsou večírky s návštěvou pivovaru a s ubytováním!

Při uvolněné atmosféře se na večírku všichni rádi napijí dobrých alkoholických nápojů, mezi které patří například Zlatá kráva. Pak nastává otázka odvozu domů. Pokud se vám nechce zařizovat taxi služby a odvozy všech zúčatněných, tak je ideální variantou zajistit hotel s ubytováním. Využijte pohodlné ubytování v západních Čechách v oblíbeném hotelu U Zeleného Stromu! Díky výborné poloze a dobré dopravní dostupnosti je Nepomuk vhodné místo pro firemní večírky nejen pro firmy v Plzeňském kraji.

Hotel, pivovar, restaurace - to je ideální kombinace

Chcete si i užít pohodový firemní večírek s návštěvou pivovaru Zlatá kráva, profesionálně zajištěným cateringem a komfortním ubytováním?  Vyzkoušejte hotel U Zeleného stromu v Nepomuku! 

Pivovar ZLATÁ KRÁVA je součástí areálu U Zeleného stromu spolu s hotelem a restaurací. Vize pivovaru Zlatá kráva je vařit pivo z kvalitních surovin a skloubit dvě hlavní činnosti - pivovarnictví a farmářství. V blízké době se areál rozšíří o pivní lázně, pivní hotel a wellness.

Nezapomenutelný večer na vás čeká v Nepomuku!

Společně strávené chvíle mimo pracoviště posílí vztahy mezi zaměstanci, manažery a VIP zákazníky. Vánoční večírek je pro firmu výborná investice. Všichni se lépe poznají a zažijí spolu nezapomenutelný večer. Na každém večírku se vždy odehraje nějaký vtipný okamžik, na který pak všichni rádi vzpomínají.

Prosinec je sice zdánlivě daleko, ale čas plyne jako voda a než se nadějete, bude tu poslední měsíc v roce, který se tradičně nese v duchu vánočních firemních večírků. Neváhejte s rezervací večírku na poslední chvíli!

Profesionální služby

Dororučujeme vám spolehnout se na profesionály z Hotelu U Zeleného Stromu Nepomuk. S přípravou firemních akcí mají mnoho zkušeností. Tým velmi zkušených specialistů vám připraví jedinečný a zajímavý program včetně vynikajících cateringových služeb.

Kontaktujte Hotel U Zeleného stromu v Nepomuku!

Hotel U Zeleného stromu Nepomuk
náměstí Augustina Němejce 69
Nepomuk 335 01

Restaurace : +420 371 580 371
Hotel : +420 725 810 257
Web: www.hotelnepomuk.cz

Autor: Plzeňský catering Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka