Gólovou smršť viktoriánů režíroval hattrickem Bucha

Viktoriáni se poprvé v roce 2020 představili před domácími fanoušky, úplnou premiéru v Doosan Areně pak zažil hlavní trenér Adrian Guľa.

Cílená propagace v Plzni

A o moc lepší si ji představovat ani nemohl – jeho svěřenci totiž porazili Příbram vysoko 4:0. Výhru režíroval Pavel Bucha, který zaznamenal hattrick a ještě si připsal asistenci na úvodní gól Lukáše Kalvacha.

Západočeši vstoupili do utkání nejlépe, jak jen mohli. Již ve 4. minutě Pavel Bucha přihrávkou pod sebe našel Lukáše Kalvacha, jenž napálil balon z první a jeho ztečovaná střela z dálky skončila až za zády bezmocného Ondřeje Kočího.

Domácí se i nadále tlačili do zakončení a v 17. minutě už vedli o dvě branky – k asistenci si Pavel Bucha připsal i první gól v červenomodrých barvách. O dalších pár chvil později mohlo být ještě veseleji, ale technický obstřel navrátilce Davida Limberského skvěle vyrazil Kočí na roh.

V Doosan Areně se fanoušci bavili fotbalem i nadále. Další šanci měl Lukáš Hejda po přesném centru od Jana Kovaříka, ale jeho hlavička se jen těsně nevešla do prostoru tří tyčí. Červenomodří tak odcházeli do kabin s jednoznačně zaslouženým vedením 2:0.

Na začátku druhého poločasu měli Plzeňané další možnost utéct Středočechům už na tři góly, ale střela Jana Kopice zpoza vápna skončila jen těsně vedle. Nutno však podotknout, že šlo o krásnou individuální akci, kterou domácí záložník táhl už od poloviny hřiště.

Po hodině hry se mohl prosadit druhý z plzeňských stoperů, tedy Jakub Brabec, jeho hlavičku však gólman hostů zneškodnil. Fanoušci ve Štruncových sadech se ale další radosti dočkali. Pavel Bucha si z pravé strany navedl míč na střed hřiště a tvrdou ránou levačkou zvýšil vedení Viktorie.

V 70. minutě předvedl další parádní centr Jan Kovařík, tentokráte na Radima Řezníka. Pravý bek byl však při pokusu o střelu faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jean-David Beauguel přenechal exekuci Pavlu Buchovi, ten se nemýlil a střelou do šibenice zkompletoval hattrick.

Viktoriáni naprosto dominovali od začátku do konce zápasu. Proti Příbrami nakonec zaznamenali vysokou, ale spravedlivou výhru 4:0.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka