Hledáte místo pro vaší svatební hostinu v regionu Plzeň?

Hlavní měsíce svatební sezóny se prudce blíží. Plánujete i vy svatbu v letošním roce a ještě nemáte jasno o místě vaší hostiny? Dáme vám tip na zkušené profesionály!

Cílená propagace v Plzni

Obřad, hostina, ubytování 

Je vaší představou uskutečnit svatbu na jednom místě a eliminovat tak složité přejezdy mezi obřadem, focením, hostinou a ubytováním? Hotel Nepomuk vám ve svém areálu nabídne veškeré tyto služby. Mít celou svatbu na jednom místě vám umožní si tento sváteční den maximálně užít. 

Obřad pod širým nebem i slavnostní interiéry

Svatební obřad můžete uskutečnit ve vnitřnich prostorách nebo i v krásné zelené zahradě, která náleží k hotelu. Venkovní svatbu na klíč si od nás nechal připravit i herec Martin Stránský.

Image title

V hotelu je k dispozici svatební sál ve stylu zrekonstruované staré stodoly s kapacitou až 100 míst s vlastním barem, teráskou, jezírkem a dětským hřištěm.

Catering od odborníků ve svém oboru

Vynikající chuť a velký výběr jídel vám nachystá Plzeňský catering. Vaše požadavky a přání splní vždy na 100%.  Jsou skuteční profesionálové a vaší svatební hostinu připraví od A až do Z. Zajistí vám i kompletní servis včetně nábytku, uvítací pohoštění před začátkem obřadu, slavnostní přípitek s novomanžely, špičkové pokrmy a nápoje v dostupných cenách i dodávku svatebního cukroví. Zajistí také květiny, fotografa, hudbu a případně další doplňkový program.

Máte zájem o cateringové služby v Plzni? 

Kontaktujte Plzeňský catering
Specialistu na svatební hostiny a firemní večírky

Dvořákova 3, 301 00 Plzeň
radovan@svejk.cz
+420 721 438 585
+420 725 810 258
Web: www.plzenskycatering.cz
FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Autor: Kateřina Štveráková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka