Sháníte hypotéku bez registru dlužníků?

Nesplňujete podmínky pro získání úvěru v bance? Banka vám nechce půjčit? S nebankovní hypotékou vám pomůže společnost GAVE FINANCE!

Cílená propagace v Plzni

Nebankovní hypotéka bez registru dlužníků a poplatků 

Na nebankovní hypotéku se můžete spolehnout, když se k vám banka obrátí zády a hypotéku vám zamítne. Nabízíme široký výběr nebankovních úvěrů v nejlepším provedení. Negativní záznam v registru tak pro vás již nemusí být překážkou k získání hypotéky. 

Jaké existují registry?

SOLUS – Zájmové sdružení právnických osob, které v tzv. negativním registru dlužníků eviduje osoby, které neplní své závazky řádně a včas. Informace v SOLUSu sdílejí poskytovatelé půjček z řad bankovních (banky, stavební spořitelny) i nebankovních institucí (mobilní operátoři, dodavatelé energií).

BRKI
(Bankovní registr klientských informací) – Slouží k výměně informací o bonitě a důvěryhodnosti klientů. Eviduje pozitivní i negativní informace o podaných, odvolaných a vyřízených žádostech o úvěry nebo např. o vydaných kreditních kartách. Údaje o klientovi jsou vedeny po dobu 4 let.

NRKI
(Nebankovní registr klientských informací) – Informace v NRKI sdílejí finanční nebankovní instituce. Jedná se zejména o leasingové společnosti. Nahlížet do registru však mohou i banky. Registr eviduje bonitu, důvěryhodnost a platební morálku klienta ještě po dobu 4 let od ukončení smluvního vztahu se členem registru.

Nebankovní hypotéka pro vás může dostupná i se záznamem v registru

Informace z registru dlužníků jsou často velmi důležitým aspektem a rozhodným kritériem pro získání hypotéky. Banky zpravidla zohledňují výsledky registrů SOLUS a BRKI. Často navíc zkoumají tzv. interní skóre, které tvoří informace o věku nebo například o bydlišti klienta.

Je-li pro vás zkoumání platební morálky překážkou k získání hypotéky, pak je pro vás ideálním východiskem nebankovní hypotéka od GAVE Finance. Dostat ji totiž můžete bez ohledu na to, zda již máte negativní záznam v registru.

Máte zájem o nebankovní hypotéku? Kontaktujte Gave-Finance!

KONTAKTY:
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí
Telefon: +420 608 332 821
E-mail: gave1@seznam.cz
Web: www.gave-finance.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka