Jak kupovat párty stan a jaký typ vybrat

Pořádáte svatbu, zahradní slavnost, nebo jen obyčejnou grilovačku s přáteli, případně potřebujete zázemí pro Váš sportovní tým, stánkový prodej, nebo marketingové účely? Pak jistě budete shánět vhodný zahradní párty stan. Ale kde jej v Plzni koupit? V hobby a hyper marketech je možno sehnat levné stany s klasickou konstrukcí, ale ty bohužel moc nevydrží a po jedné sezóně je můžete odepsat- takový stan se Vám pak hodně prodraží na to, že byste museli kupovat každý rok nový.

Cílená propagace v Plzni

Zahradní stany a altány – sehnat kvalitní není jen tak

Výhodnější bude pořízení kvalitnějšího párty stanu (dívejte se především na hmotnost- čím těžší, tím bytelnější) v některém specializovaném obchodě. Nicméně kamenných obchodů s tímto sortimentem je velmi omezené množství, takže je člověk víceméně odkázaný na nákup po internetu. Zajímavou a rozmanitou nabídku najdete např. na www.my-hobby.cz - mají jak klasické, tak i nůžkové párty stany různých velikostí a v různých kvalitativních hladinách, takže seženete jak levný párty stan 3x3 m na zahradní grilovačky, tak i velký párty stan pro pořádání firemních akcí.

Jaký párty stan na zahradu vybrat? Nůžkový, nebo klasický?

Při pořízení stanu je dobré si rozmyslet, kolik lidí v něm bude fungovat a dle tohoto údaje vybírat rozměry. Pokud budete chtít stan často převážet, pak lze doporučit skládací nůžkovou konstrukci- takové zahradní párty stany rozložíte a složíte během 5-10 minut v jedné osobě, což je jejich nesporná výhoda stejně jako fakt, že jsou samonosné, takže je lze postavit i na pevném podkladu, jako je beton, nebo asfalt. Jejich menší nevýhodou je o něco nižší pevnost a odolnost vůči počasí, která je dána komplikovanější konstrukcí. V případě, že budete stan ponechávat delší dobu postavený, tak je vhodnější zvolit spíše pevnou konstrukci a celý párty stan stabilizovat pomocí lan, která jsou součástí balení.

Autor: Markéta Vejmolová Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
čt 18.07.2019 10:17




0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka