Jak vybrat fusak do kočárku? Klasický, nebo s minky?

Rádi chodíte s miminkem ven i v chladnějším počasí? Pak budete zajisté potřebovat teplý fusak do kočárku, který můžete využít nejen do něj, ale i do autosedačky, na sáňky apod. Sama jsem teď fusak sháněla, takže jsem se chtěla s Vámi podělit o několik informací, které se Vám při jeho výběru mohou hodit.

Cílená propagace v Plzni

Nestačí jen jeden fusak na celý rok?

Jsem samoživitelka, takže přemýšlím takřka nad každou korunou. Proto jsem zprvu zvažovala, jestli nepořídit jen jeden fusak do kočárku na celý rok. Když jsem si jich pak ale pár prohlédla, hned mi bylo jasné, že by to byl nesmysl. Mezi zimními a jarními modely jsou totiž opravdu velké rozdíly vtloušťce a je potřeba mít doma tudíž aspoň dva- jeden zimní a jeden podzimní + jarní. Zkuste mrknout třeba na www.i-mimi.cz, kde je to vidět na první pohled.

Fusak s oblíbeným minky, nebo jiný?

Můj chlapeček má materiál minky moc rád a třeba výbavičku do postýlky máme právě z něj, ale do kočárku bych volila spíše nějakou nenasákavou šusťákovinu- tedy co se týká horní vrstvy, která bude vystavená větru a případně i dešti. Klasická bavlna, nebo minky jsou dosti nasákavé, takže tento materiál je u fusaku vhodný jen zvnitřní strany.

Jaké speciální prvky by měl fusak mít?

Pokud budete chtít fusak používat ve sportovním kočárku, pak nezapomeňte, že by měl mít určitě otvory na pásy (v klasickém hlubokém kočárku toto není třeba). Hodně takto řešených jsem našla na i-mimi Skoro všechny fusaky mají možnost rozepínání na zip a tuto vlastnost bych rozhodně požadovala. Ve většině případů je ale zip po obvodu fusaku, ale já osobně jsem chtěla zip zpřední strany, kde je lépe dostupný (využijete především vautosedačce, nebo vhlubokém kočárku).

Autor: Vlaďka Růžičková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 09.10.2019 13:22




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka