Kapela EMOCE pokřtí nové album „Pro Tebe“

V sobotu 31.3. se v plzeňském klubu Buena Vista bude konat křest nového alba plzeňské kapely Emoce a ještě si k tomu přizvali Báru Zemanovou a její Band!

Cílená propagace v Plzni

Jestliže také zůstáváte na Velikonoční svátky doma, zbystřete, máme totiž pro vás speciální akcičku. V sobotu 31.3. se v plzeňském klubu Buena Vista bude konat křest nového alba plzeňské kapely Emoce a ještě si k tomu přizvali Báru Zemanovou a její Band! Navíc ve FB události kapela slibuje kromě společné show i soutěže o trička, novou desku či o barové dobroty. Tedy o zábavu rozhodně nebude nouze. Emoce uvedli svoje album pilotním singlem Křídla, který si můžete poslechnout na jejich webu www.emoce.net nebo na tomto odkazu: Emoce - Křídla (oficiální videoklip)

Akce startuje ve 20:00 a lístky jsou kdostání vpředprodeji za 150Kč na síti Ticketportal:

https://www.ticketportal.cz/Event/EMOCE_krest_CD_Pro_Tebe_hoste a také přímo na místě v den koncertu od 19:00 a to za 200Kč.

A nakonec pozvání od zpěváka Emocí Petra Pinkera: „Jménem celé kapely chci pozvat všechny příznivce plzeňské hudby do Buena Visty na křest a první živý kontakt s našimi novými songy z desky Pro Tebe, které ten den prvně spatří světlo světa. Rozhodně si také společně zazpíváme i spoustu písní z naší první desky Jazykoklamy, moc se na vás těšíme!“

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.03.2018 14:11
Video




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka