Kapela Skavare letos oslaví 10 let existence

Kapela oslaví kulaté výročí v sobotu 20.2.2016 klasicky v Bezdružickém KD a jak je již zvykem, spolu s ní v tento večer vystoupí několik dalších kapel.

Jarní servisní akce AUTO CB

Program desátých narozenin Skavare je kompletní.

Večer 20. února v 19:00h zahájí po třech letech opět skvělý plzeňský písničkář AdolpHo. Dále přijala pozvání například výborná rakouská Ska parta Supervision, nebo poslední dobou rozjetí Circus Problem zPrahy se svým našláplým Disco Balkánem. Můžete se těšit i na kapelu V3SKA, která vystupovala na této akci téměř vždy od jejího začátku. Celý večer pak zakončí mladá rock-metalová kapela ze Stříbra pod názvem Digger.

Skavare si na tento večer připravili opět několik nových písní a na podiu snimi uvidíte i nejednoho hosta.

Smutnější zprávou je, že tento koncert bude posledním koncertem Michala Vokurky vřadách Skavare. Z časových důvodů se rozhodl kapelu opustit a spolupracovat s ní nadále pouze jen jako občasný host. I proto se jistě vyplatí na akci dorazit a užít si tento večer, bude to stát za to.

Sama kapela uvádí na svém webu:

‘’Je to opravdu již 10 let, během kterých jsme mohli trávit některá odpoledne, večery i pozdní rána s Vámi. Bylo to skvělé a tak Vám děkujeme za přízeň po celou tu dobu. A proto, jestli jsme Vás po celé ty roky bavili, nebo vzpomínáte na perfektní Bezdružické pařby, doražte s námi zapít tohle kulaté výročí. Těšíme se na Vás“

Akce začíná v 17:00, jako již vždy bude pivo  zprvního sudu pouze za 5,- Kč a na facebookovém profilu akce, či kapely můžete také soutěžit o volné lístky a další ceny.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.01.2016 10:06




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka