Knižní tip:Peter May, Vyjímeční lidé

Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech v prvním dílu série Akta Enzo

Cílená propagace v Plzni

Deset let stará záhada — zmizení geniálního Jacquese Gaillarda, přednášejícího na elitní francouzské vysoké škole École nationale d’administration, vychovávající francouzské premiéry a prezidenty —, se stane předmětem sázky. Enzo Macleod, který opustil Skotsko i slibnou kariéru ve forenzních vědách a nyní vyučuje biologii ve francouzském Toulouse, si ji nemůže dovolit prohrát. Doufá, že se mu s využitím nových vědeckých metod podaří zjistit, co se s Jacquesem Gaillardem stalo.

Enzo přijíždí do Paříže, aby se tu setkal s novinářem Rogerem Raffinem, autorem knihy o sedmi slavných nevyřešených vraždách, mezi něž zařadil i případ Jacquese Gaillarda. Neidentifikovaná lebka v kufru nalezeném v pařížských katakombách Enza záhy navede na stopu rafinovaně ukrytých Gaillardových ostatků.

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.06.2015 08:22




3 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka