Liane Moriarty, Na co Alice zapomněla

Když se Alice probere na zemi v posilovně, má na hlavě pořádnou bouli a myslí si, že je jí dvacet devět a čeká první dítě se svým superúžasným manželem Nickem.

Cílená propagace v Plzni

Alici se z paměti vymazalo deset let života!

Když se Alice probere na zemi v posilovně, má na hlavě pořádnou bouli a myslí si, že je jí dvacet devět a čeká první dítě se svým superúžasným manželem Nickem. Jenomže pak se dozví, že se jí z paměti právě vymazalo deset let života a že je ve skutečnosti devětatřicetiletá neurotička, která nejraději tráví svůj volný čas v posilovně nebo na poradách školního výboru se ženami, jež kdysi nesnášela.

Jak se to stalo, že se její život tak radikálně změnil? Proč ji její manžel nenávidí? Co tak hrozného provedla, že s ní její milovaná sestra skoro nemluví? A do toho si není schopná vůbec vzpomenout na svoje tři děti – ne, Alice se najednou vidí jinýma očima a ta nová žena, o které jí vyprávějí, se jí vůbec nezamlouvá. Najde způsob, aby se znovu stala tím člověkem, kterým bývala?

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz/knihkupectvi/
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 25.03.2015 08:54




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka