Máte rádi sportovní vozy?

Lákají vás sportovní vozy? Máte v oblibě sporťáky s atraktivním designem a super výkonem? Máme pro vás několik tipů!

Cílená propagace v Plzni

Tipy na sportovní vozy k okamžitému prodeji

Chtěli byste si do své stáje pořídit atraktivní sportovní vůz? Máme pro vás 3 zajímavé tipy:

MASERATI Ghibli Diesel 3,0 L V6 TURBO 275k

Tenhle luxusní krasavec má výkon 275 koní a obsah dieselového motoru je 3 litry (2987). Bílý MASERATI Ghibli má bezklíčové otevírání a startování, bixenonové světlomety s DRL LED světly, dvouzónovou automatickou klimatizaci, elektronické parkovací brzdy, koženou řadící páku s ovládacími tlačítky (ESC off, manuální mód,ICE,SPORT), dvojité koncovky výfuků z chromové nerez oceli, elektricky ovládané sedadlo řidiče v 6ti směrech, I.C.E. inteligentní systém pro jízdu v zimním období nebo kluzkém povrchu, kolenní airbag řidiče, Maserati active sound, trojzubec logo v hlavových opěrkách, ZF 8mi stupňová automatická převodovka s přechodem do plně manuálního módu (speciální tlačítko) a další výbavu.

Více detailů o tomto sportovním voze zjistíte na stránce MASERATI Ghibli.

NISSAN 370 Z NISMO 3.7 V6 6MT (344 k)

Benzínový divoch NISSAN 370 Z Vás na 1.pohled zaujme svým sportovním designem a v klidu vás nenechá ani jeho silný motor s objemem 3,7 litru o výkonu 344 koní. Ano, takto nadupané žihadlo můžete mít! Tohoto super výkonného krasavce si můžete pořídit s xenonovými světlomety, sportovními sedadly NISMO s červeným prošíváním a logem NISMO, klimatizací a další výbavou jako jsou 19" superlehká kola NISMO RAYS, širší blatníky a dvojitá koncovka výfuku NISMO, hliníkové pedály, prémiový navigační systém Nissan Connect, audio systém Bose s 8 reproduktory.

Více detailů o tomto sportovním autě se dozvíte na stránce NISSAN 370.

SUBARU BRZ 2,0R ACTIVE

Tohle přitažlivé benzínové auto má objem motoru 2 litry a výkon 147 kW (200 koní). Ve standardní výbavě naleznete 6rychlostní převodovku, vyhřívaná zrcátka, imobilizér, posilovač řízení, CD přehrávač, EDS, centrální zamykání, palubní počítač, ostřikovače světlometů, Xenonové světlomety, nastavitelný volant, ABS, DVD přehrávač, klimatizaci, litá kola, protiprokluzový systém kol (ASR). Tenhle sporťák má také toto vybavení: stabilizace podvozku (ESP), el. víko zavazadlového prostoru, senzor opotřebení brzdových destiček, senzor tlaku v pneumatikách, sportovní sedadla, sportovní podvozek, klimatizovaná přihrádka, spoiler, křídlo, 6x airbag.

Více informací se o tomto sportovním voze dozvíte na stránce SUBARU BRZ.

Dobrá rada na závěr: Pokud jste fanoušek rychlých a krásných aut, doporučujeme vám navštívit stránku sportovní vozy!

Fotogalerie
Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 27.07.2015 13:51




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka