Matrace na míru v Plzni? Ano! V jakémkoliv rozměru si budete přát

Sháníte v Plzni matrace na míru? Zajděte k nám do obchodu v Malické ulici a domluvíme se na vašich potřebách.

Cílená propagace v Plzni

Dodáváme standardní i atypické rozměry matrací na míru

Pokud hledáte kvalitní matrace s dlouhou životností ať už ve standardních rozměrech nebo potřebujete atypickou variantu na míru, pomůžeme vám! Většinou naši zákazníci vyžadují rozměr matrace 90 cm x 200 cm, která je určena pro jednolůžko. Ve studentských a dětských pokojích vybavujeme obvykle postele matracemi o rozměrech 80 x 190 cm anebo 80 x 180 cm. V nabídce máme samozřejmě také jednolůžkové matrace 140 x 200 cm, které poskytují větší míru komfortu

Pro běžná, dostatečně pohodlná dvoulůžka máme k dispozici matrace o rozměrech 160 x 200 cm. Ještě pohodlnější spaní pro dva zajistí matrace 180 cm x 200 cm.

Tvrdost matrace na míru

Tuhost či pocitová tvrdost matrace je záležitost vašeho konkrétního požadavku, nálady a subjektivního vnímání. Nejdůležitějším parametrem pro výběr je vždy a pouze váš pocit spokojenosti. Pro těžší váhy může být tvrdá matrace pocitově měkká a naopak. Většina výrobců matrací uvádí tvrdost pomocí stupnice 1 (měkká) až 4 (extrémně tvrdá). Se stupnicí tvrdosti si rozhodně nelamte hlavu a přijďte si k nám na prodejnu v Plzni tvrdost matrací vyzkoušet na vlastní kůži. Rádi vám odpovíme na všechny otázky a pomůžeme vám vybrat správnou matraci pro vaše zdravé spaní (například zdravotní pěnové matrace).

Poznámka: příliš měkká matrace je hrozba pro bederní páteř. Pokud máte potíže se zády a hledáte ortopedické matrace, doporučujeme vám vyzkoušet zdravotní matrace.

Typy matrací podle druhu materiálu

Mezi nejprodávanější typy matrací patří pěnové matrace, které jsou vyráběny z různých typů polyuretanových (PUR) pěn, studených (HR) či RE desek nebo různých fyziologicky zónovaných profilů. Jsou vhodné jak na pevné, tak i na lamelové rošty. Dalším typem materiálu je paměťová pěna. Tento materiál se dokonale přizpůsobí vašemu tělu, reaguje na tělesnou teplotu a stabilizuje ho v optimální poloze. Dále máme v nabídce latexové matrace. Ty jsou vhodné na lamelový rošt a vynikají dlouhou životností a stálostí

Pružinové matrace naopak nejsou vhodné pro uložení na lamelový rošt, jelikož jsou vlastně náhraodu roštu. Výhodou pružinových matrací je dobré odvětrávání a tím i odolnost proti plísním. Pro alergiky jsou vhodné matrace z BIO pěny free PUR-GREENFIRST® s přísadou výtažků z citronu, levandule a eukalyptu, bez chemických a fixačních látek.

V nabídce máme také antidekubitní matrace (proti proleženinám), které jsou speciálně vyvinuté pro zdravotnictví a pečovatelství. Matrace jsou klinicky testované a jsou navržené tak, aby snižovaly riziko vzniku proleženin (dekubitů) u dlouhodobě ležících pacientů.

Vyberte si novou matraci na míru na plzeňské prodejně. S dopravou zdarma!

Přijďte do naší prodejny v Plzni v Malické ulice a prohlédněte si a hlavně vyzkoušejte nové modely matrací  pro rok 2018. Rádi vám předvedeme a vysvětlíme nově používané materiály a trendy v oblatsi zdravého spánku. Těšíme se na vás!

Kudy k nám?

Matrimex s.r.o.
Malická 3, 301 00  Plzeň

Otevřeno máme od pondělí do pátku od 9:00 do 17:00 hod.  Jsme prodejce i výrobce matrací.

Telefon: +420 777 201 080
E-mail: info@matrace-store.cz
E-shop: www.matrace-store.cz

Autor: Ivo Petrásek - WEBSTR Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka