Mimo banku si můžete půjčit až 10 milionů

Jste z Plzně či Plzeňského kraje a banka vám zamítla žádost o úvěr? Zjistěte si možnosti nebankovních půjček a hypoték.

Cílená propagace v Plzni

Úvěr již od 50 tisíc

Úvěr vám nemusí poskytnout jen tradiční banka. V Plzni se můžete obrátit např. na společnost GAVE FINANCE, která se specializuje na nebankovní hypotéky. Jedná se krátkodobé i dlouhodobé úvěry snízkým úrokem, při nichž se ručí nemovitostí, popř. i družstevním bytem. Při poskytování úvěru se neuvádí jeho účel a také nejsou zkoumány registry dlužníků. Výše úvěrů se pohybuje od 50 tisíc do 10 milionů Kč.

Pro koho jsou nebankovní hypotéky určeny

O úvěr mohou požádat všichni občané České republiky a dokonce i občané Evropské unie s trvalým nebo přechodným pobytem v ČR. Úvěry se poskytují podnikatelům, zaměstnancům, OSVČ i důchodcům. Je zde pouze věkové omezení. Žadatelé o nebankovní úvěr musí být starší 18 let a alespoň jeden z žadatelů musí být v den splatnosti úvěru mladší 75 let.

Půjčí vám až na 60 % hodnoty nemovitosti

Není nutno ručit vlastní nemovitostí, nemovitou zástavu může poskytnout i rodinný příslušník nebo jiný vlastník nemovitosti. Nebankovní hypotéka se poskytuje až do výše 60 % hodnoty nemovitosti, přičemž odhad nemovitosti je bezplatný. Hodnocení bonity zástavy úvěru je nejdůležitějším kritériem při posuzování poskytnutí úvěru.

Nechte si spočítat varianty splátek

Profesionálové ze společnosti GAVE FINANCE vám zcela zdarma poradí s optimální variantou půjčky, a to i s ohledem na časové rozložení a výše splátek. Jen tak se pro vás nebankovní půjčka nestane nepříjemnou zátěží. GAVE FINANCE nabízí nejlevnější nebankovní hypotéku na trhu. Zavolejte, vše ostatní za vás vyřeší odborníci.

Kontaktujte GAVE FINANCE:
Telefon: +420 608 332821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka