Mistrovství ČR družstev mužů a žen se kvapem blíží

Jistě stojí za připomenutí, která velká jména české atletiky budete mít šanci 10. září na stadionu v Plzni vidět. Kromě Barbory Špotákové a Zuzany Hejnové by se u nás měli představit všichni účastníci MS v Londýně.

Jarní servisní akce AUTO CB

Mezi největší taháky patří Pavel Maslák, Jakub Holuša, Jan Kudlička, Radek Juška, Petr Svoboda, Tomáš Staněk, Jakub Vadlejch, Petr Frydrych, Vítězslav Veselý, Adam Sebastian Helcelet, Jiří Sýkora, Denisa Rosolová, Michaela Hrubá, Romana Maláčová, Kateřina Cachová, Eliška Klučinová, Nikola Ogrodníková a Kateřina Šafránková. Tyto jmenovaní patří jednoznačně k Evropské a v mnoha disciplínách i ke Světové atletické špičce a všichni se už těšíme na jejich parádní vystoupení u nás v Plzni. 

Plzeňští příznivci mohou přijít podpořit i naše domácí družstvo žen, které bude usilovat o nejvyšší příčky v celkovém umístění! I ženský tým AK Škoda totiž skýtá některá zajímavá jména, která si s úspěchem razí cestu na atletické výslunní. Kateřina Skypalová je už dvojnásobnou mistryní Evropy v dorostu a juniorů v hodu kladivem. Tereza Petržilková je druhá žena z letošního MČR v Třinci a reprezentovala i Českou republiku na ME družstev. Na startu nebude chybět ani další reprezentantka ČR Tereza Jonášová. Nebo někdejší účastnice OH v Pekingu Lenka Valešová. V týmu žen se to jen hemží medailistkami z MČR jako např. Anna Zekuciová, Kateřina Klailová, Denisa Majerová a další. Ze zahraničních opor jmenujme tu největší. Ukrajinská závodnice Olena Kolesnychenko, účastnice OH v Riu de Janeiru, která se nyní připravuje na MS v Londýně svým nemalým dílem také přispívá k úspěchu našeho družstva.

Buďte s námi a přijďte za fandit 10.9 na atletický stadion města Plzně a nebo se pokochat královnou všech sportů. Vstupenky již v prodeji na www.ticket-art.cz

foto : atletika.cz

Autor: AK ŠKODA Plzeň Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 01.08.2017 18:06




4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka