Speciální povrchy u moderních toalet šetří vaši peněženku!

Nové technologie pro povrchové úpravy WC mohou přinést výraznou úsporu nákladů domácnostem

Cílená propagace v Plzni

MODERNÍ POVRCHOVÉ ÚPRAVY WC ŠETŘÍ VAŠÍ PENĚŽENKU I ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

Značka KOLO používá ochrannou povrchovou vrstvu toalety s názvem Reflex. Ta činí povrchy koupelnové keramiky a skla sprchových koutů dokonale hladkými. Nečistoty, vodní kamen a bakterie nemají šanci uchytit se na povrchu toalety a odtékají spolu s kapkami vody. To, co na povrchu zůstane, lze snadno odstranit jemným hadříkem nebo houbičkou, případně jemnými nebo přírodními čisticími prostředky. Způsob údržby koupelnových výrobků s povrchovou úpravou Reflex KOLO je tak nejen šetrnější k vaší peněžence, díky úspoře za čisticí prostředky, ale i k životnímu prostředí. Také nebudete sanitu muset tak často čistit.

Povrchová úprava Reflex KOLO je k dispozici u většiny sérií KOLO. Série Quattro nabízí povrchovou úpravu Reflex KOLO v ceně keramických výrobků, volitelně ji lze objednat u dalších sérií. Povrchovou úpravu si můžete zajistit i na sprchových koutech a vanových zástěnách z produkce KOLO.

KERATECT JE PRVNÍ KERAMICKÁ GLAZURA NA SVĚTĚ S TŘICETILETOU ZÁRUKOU

Také KeraTect je moderní, inovativní a jedinečný typ keramické glazury. Ta se nanáší na keramické výrobky značky KERAMAG v procesu výroby a je trvale vypálena při teplotě cca 1200°C. Keramika je zcela bez pórů, vyznačuje se extrémně hladkým povrchem, který efektivně zabraňuje usazování nečistot, vodního kamene a bakterii. Také proto není nutné používat žádné agresivní chemické a čisticí prostředky. Úspěšně je nahradí jemný hadřík nebo houbička. Tak si zachováte perfektní lesk, výraznější než u standardních glazur. Není bez zajímavosti, že KeraTect je první keramická glazura na světě s třicetiletou zárukou.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA ROCA MAXICLEAN ZABRAŇUJE USAZOVÁNÍ VODNÍHO KAMENE A NEČISTOT

Výrobce ROCA má na svých toaletách povrchovou úpravu s názvem MaxiClean. Po glazování a výpalu keramického materiálu, tzv. keramického střepu, se na povrch výrobku nanese vrstva hmoty, která nemění strukturu povrchu vany, umyvadla a jiné sanitární keramiky, ale rovnoměrně jej pokryje. Tím vzniká vodu odpuzující neboli hydrofobní vrstva, která tvaruje kapky vody do kuliček, jež snadno, bez ulpívání, odtečou z povrchu. Povrchová úprava tak zabraňuje usazování vodního kamene, solí a nežádoucích nečistot a snižuje náročnost údržby. Tento proces umožňují nanočástice, které dodávají povrchu výrobku pevnost a odolnost a zároveň výrazně omezují ulpívání vody a nečistot.

SPECIÁLNÍ POVRCH WC S MIMOŘÁDNÝMI HYGIENICKÝMI VLASTNOSTMI

JIKA Perla je označení pro speciální povrch sanitární keramiky s mimořádnými hygienickými vlastnostmi, který odpuzuje vodu a zabraňuje ulpívání prachu i vodního kamene. Inspiraci našli tvůrci přímo u královny květin - u růží. Stejně jako na jejich okvětních plátcích se voda sbalí do kapiček, které se rychle skutálí pryč. Stačí tedy proud vody, občas přeleštit povrch umyvadla, klozetu či bidetu vlhkým hadříkem do sucha. JIKA Perla tak svému uživateli výrazně šetří čas strávený úmorným čištěním jeho privátních prostor. Mezi keramiku s povrchovou úpravou Jika patří vybrané výrobky z určitých sérií.

POVRCHOVÁ ÚPRAVA CERAMICPLUS ZAMEZUJE VZNIKU VÁPENATÝCH USAZENIN

CeramicPlus je povrchová úprava sanitární keramiky odpuzující nečistoty. Nepřilnavost povrchu zamezuje vzniku vápenatých usazenin. CeramicPlus trvale odpuzuje nečistoty, s brilantním leskem. Výrobce uvádí o 90% nižší spotřebu vody, čisticích prostředků a doby strávené čištěním, než doposud. K dostání je na všech výrobcích sanitární keramiky a všech barvách.

WC BEZ SPLACHOVACÍHO KRUHU

Pomalu, ale jistě si na českém trhu nacházejí své místo tzv. toalety bez splachovacího kruhu (rovněž označované rimless, rimfree, DirectFlush, bez splachovacího okraje). Jejich nesporný přínos spočívá nejen v prokazatelné úspoře mycích prostředků a času stráveného čištěním mísy, ale rovněž vyšší hygieně. Počet výrobců, kteří již do své nabídky tyto toalety zařadili, i škála modelů se rozrůstá tak rychle, jako zájem zákazníků o ně. WC bez splachovacího kruhu se tak brzy stanou standardem hygieny našich koupelen.

Jsme specialista na sanitární keramiku již od roku 1991

Firma KREINER, spol. s r.o. je specialistou na sanitární keramiku, WC a kvalitní vybavení do koupelny již od roku 1991. Nabízíme nejen vany, radiátory, koupelnový nábytek, moderní kuchyňské dřezy a vodovodní baterie ale také topení, krbová kamna, kotle, oběhová čerpadla, pěkné designové radiátory a příslušenství k radiátorům.

Skladové zboží z eshopu předáme do 24 hodin vašemu přepravci

Za prioritu považujeme aktuálnost poskytovaných informací, především u zásob oblíbených položek zboží jako jsou obklady a dlažba, vybavení do koupelen a kuchyní či nářadí nebo instalační materiál. Pokud si tedy prostřednictvím e-shopu objednáte výrobek, u něhož najdete informaci, že je skladem, máte jistotu, že vám zboží během 24 hodin skutečně připravíme a předáme přepravní společnosti.

Kde nás najdete?

Adresa: Tyršova 686, 330 27 Vejprnice u Plzně
ESHOP: http://www.eshop-kreiner.cz/cs/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/kreiner.cz

Autor: KREINER, spol. s r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka