MORA představila nové modely sporáků. Od plynu až po indukci

Značka MORA Vám nabízí široký sortiment kuchyňských spotřebičů. Objevte s námi svět volně stojících sporáků MORA. Proč je značka MORA nejoblíbenější mezi sporáky?

Jarní servisní akce AUTO CB

Sporáky značky MORA jsou vybaveny novou mřížkou StabilPlus – její speciální povrch zaručuje bezpečnou manipulaci s nádobím po mřížce ve všech směrech. Nádobí na mřížce neklouže. U kombinovaných sporáků stojí za zmínku integrované zapalování v knoflíku – stačí pouze otočit knoflíkem a hořák se automaticky zapálí. Kombinované a plynové sporáky jsou osazeny novými hořáky, které mají o 7% větší výkon. Sklokeramické sporáky mají neviditelné lepení, zaujmou tak příjemným vzhledem a potěší Vás i snadným čištěním. Vyšší modely sporáků jsou navíc ještě vybaveny digitálním dotykovým časovým spínačem shodinami.

Trouby Mora mají o 30% větší objem trouby v kategorii 50cm sporáků – až 70 l. Modely vybavené grilem mají nový efektivní gril – velký gril 2700 W / malý gril 1600 W. Pro grilování větších kusů masa na jedné úrovni. Nová konstrukce sporáku zaručuje bezpečný provoz. Odtah horké páry z trouby je veden v zadní části sporáku, čímž je eliminován kontakt s horkou párou. Předehřev trouby šetří čas a předehřeje Vám troubu na správnou teplotu. Nové multifunkční trouby jsou vybaveny 11 funkcemi pro perfektní přípravu různých jídel. Odnímatelné vnitřní sklo dvířek je odnímatelné bez použití nářadí pro snadné čištění, praktické je i držadlo dvířek. Velmi tiché, šetrné a komfortní zavírání dvířek trouby potěší jistě každého. U vybraných modelů sporáků je součástí extra hluboký pekáč o objemu až 8 l. Potisky symbolů na ovládacích knoflících jsou nově provedeny laserem. Jejich životnost se tak prodloužila a jsou téměř nezničitelné.

Sporáky jsou v energetické třídě A+ nebo A a nainstalovat je můžete bez mezery v kuchyňské lince

Potřebujete poradit? Kontaktujte nás!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT s.r.o.
Sportovní 783
339 01 Klatovy

Telefon: +420 376 322 653
Mobil: +420 724 824 420
E-mail: eshop@elektroefekt.cz; marketing@elektroefekt.cz
E-shop: http://www.elektroefekt.cz

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 25.09.2017 15:36




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka