Na regionální premiéru filmu Komici s.r.o. The Tour přijede do Kina Beseda pětičlenná delegace

Regionální premiéra nového filmu Komici s.r.o. The Tour se uskuteční v Kině Beseda 7. listopadu 2016 v 19:15 hodin. Snímek uvede delegace tvůrců a protagonistů: režisér Juraj Šajmovič, produkční Beatriz Šajmovičová a Komici Miloš Knor, Ester Kočičková a Lukáš Pavlásek. Film je zábavnou roadshow o cestě Komiků po českých městech, kde se svým vystoupením plní ty největší sály. Ukazuje přitom baviče jako osobnosti tak, jak je diváci stand up comedy show neznají.

Cílená propagace v Plzni

Komici s.r.o. a jejich scénky se těší velké přízni plzeňského publika. V Kině Beseda mohou nyní díky novému filmu The Tour návštěvníci své oblíbené baviče poznat mimo pódium, v zákulisía na cestě mezi vystoupeními. Podle režiséra filmu Juraje Šajmoviče měl původně vzniknout hraný film, na který ale nebyly peníze. Snímek byl proto natočen dokumentárně a diváci v něm uvidí, jak protagonisté hrají své role v běžných situacích.

Film je tedy hlavně o tom, co se Komikům po cestě přihodí. Knor jako impresário téměř zešílí, Pavlásek se stává schizofrenikem, Kočičková prožije několik orgasmů, Matonoha sice baví, ale strašně „prudí“, Nedvěd blbne lidi svou trapnou magií, Ruda z Ostravy se zbaví osobnosti a bude z něj Michal Kavalčík. Nakonec přijde ojedinělý moment v kinematografii, kdy jsou protagonisté konfrontováni se skutečným filmovým kritikem.

„Tři z hlavních filmových protagonistů – Miloš Knor, Ester Kočičková a Lukáš Pavlásek – přijali naše pozvání a spolu s režisérem Jurajem Šajmovičem a produkční Beatriz Šajmovičovou se setkají s diváky Kina Beseda,“ prozradila manažerka Kina Beseda Denisa Mračnová. „Očekáváme, že s návštěvníky o snímku a nejen o něm podiskutují a umocní tak jejich filmový zážitek.“

Komici s.r.o. The Tour

7. 11. 2016 v 19:15 hod.
Režie : Juraj Šajmovič
Hrají: Miloš Knor, Lukáš Pavlásek, Tomáš Matonoha, Ester Kočičková, Michal Kavalčík, Richard Nedvěd
Doba trvání: 95 min

Vstupenky v ceně 120 Kč lze zakoupit na www.mestanska-beseda.cz a v dalších obvyklých předprodejích.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka