Nabarvené ptáče se točilo v Konstantinových Lázních

O prvním srpnovém víkendu se parkoviště hotelu Löwenstein V Konstantinových Lázních změnilo v kostymérnu a maskérnu filmu režiséra Václava Marhoula Nabarvené ptáče, který se v této době natáčel nedaleko Konstantinových Lázní.

Cílená propagace v Plzni

O prvním srpnovém víkendu se parkoviště našeho hotelu Löwenstein změnilo v kostymérnu a maskérnu filmu režiséra Václava Marhoula Nabarvené ptáče, který se v této době natáčel nedaleko Konstantinových Lázní. Bylo nám ctí poskytnout filmovému štábu zázemí v našich hotelech. Mezi našimi hosty byli mj. již zmíněný režisér Václav Marhoul, kameraman Vladimír Smutný, nadějný mladý německý herec Dominik Weber a zejména slavná hollywoodská hvězda Stellan Skarsgard. Tohoto známého herce švédského původu si jistě mnozí z nás pamatují z filmů Mamma Mia!, Goyovy přízraky, Andělé a démoni či Piráti z Karibiku. Při osobním setkání byl velice milý, příjemný a vstřícný a na „place“ opravdový profesionál.

Film Nabarvené ptáče se natáčí podle stejnojmenného románu Jerzyho Kosinského. Vypráví o malém chlapci, který během druhé světové války sám putuje po polském a ukrajinském venkově. Výsledný film by měl být černobílý. Světová premiéra je naplánovaná na květen 2019, do českých kin by Nabarvené ptáče mělo pak vstoupit v září 2019.

Filmařští hosté byli po několik nocí ubytováni v luxusních pokojích již zmíněného hotelu Löwenstein, obsadili však i téměř celý hotel Jirásek. S našimi službami byli evidentně velmi spokojeni, neboť své rezervace neustále rozšiřovali a my jsme byli schopni jim flexibilně vyjít vstříc. Všem se u nás velice líbilo a přislíbili, že se k nám budou rádi vracet i soukromě.

Na fotografii Stellan Skarsgard s paní Šimáčkovou, z jejíž ovesné kaše byli filmoví hosté přímo nadšeni.



Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka