Nebankovní půjčky mohou být výhrou i velkým zklamáním

Nebankovní půjčky zaplavily trh. Ne všechny jsou však seriózní a mohou vás i celou vaši rodinu dostat do svízelné situace.

Jarní servisní akce AUTO CB

Úrok není vše

Pokud se rozhodnete pro získání nebankovní půjčky, pečlivě si vybírejte společnost, která vám ji poskytne. Nenechte se nachytat na nízké úroky uváděné v reklamách. Pečlivě si přečtěte smlouvu a věnujte pozornost všem uvedeným informacím, zejména pokud budete, jako např. v případě americké hypotéky, ručit nemovitostí.

Ověřte si, kolik peněz opravdu dostanete a za jakou cenu

Ne všechny společnosti vám po podpisu smlouvy poukáží na účet celou výši sjednaného úvěru. U některých smluv nemáte přesně specifikovánu výši úroků a po nějaké době můžete být rozčarováni jejich prudkým nárůstem. Také si ověřte výši poplatků a způsob oceňování nemovitosti ve vztahu k výši poskytovaného úvěru. Samostatnou kapitolou jsou ujednání, která určují postup věřitele v případě opoždění splátky.

Platí jednoduché pravidlo – nespoléhat se na ústní sliby, ale důsledně si před podpisem pročíst smlouvu. Nejjednodušším řešením je obrátit se na zavedenou firmu, u níž si můžete ověřit její historii a profesionální přístup. V Plzeňském kraji můžete využít služeb finanční společnosti GAVE FINANCE.

Solidní nebankovní půjčky mají jasná pravidla a výhody

U nebankovní půjčky nemusíte dokládat své příjmy a ani nejsou prověřovány registry. Zavedené firmy pro vás zajistí bezplatný odhad nemovitosti a především pro vás na míru připraví splátkový kalendář, který plně vyhovuje vašim možnostem.

Společnost GAVE FINANCE po vás nebude vyžadovat žádné poplatky a navíc garantuje, že na svůj účet dostanete za pár dnů plnou výši sjednaného úvěru. Jednou ze služeb této společnosti je i možnost konsolidace půjček, kdy sloučením vašich stávajících půjček do jediné ušetříte měsíčně nezanedbatelnou částku na úrocích.

Máte o zájem o nebankovní půjčku u spolehlivé firmy?

Kontaktujte GAVE FINANCE:
Telefon: +420 608 332 821
E-mail: gave1@seznam.cz
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3 - Jižní Předměstí
Web: www.gave-finance.cz

Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka