Největší archová ofsetová tiskárna v České republice má nového obchodního ředitele

Plzeňská tiskárna TYPOS má od února letošního roku nového obchodního ředitele. Stal se jím Robert Vukelić, který doposud pracoval pro skupinu EDS (Euro-Druckservice GmbH), jejíž je TYPOS součástí. Skupina EDS je považována za jedničku na trhu v poskytování tiskových služeb ve středovýchodní Evropě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pan Vukelić se v pozici obchodního ředitele tiskárny TYPOS soustředí především na další rozvoj obchodních aktivit v České republice a v zahraničí. Cílem je získávání nových zákazníků – především v regionu Prahy a v retailovém segmentu.

V oblasti polygrafie má pan Vukelić mnohaleté zkušenosti. Vystudoval management tisku na univerzitě ve Stuttgartu a celou svou profesní kariéru strávil v polygrafickém průmyslu. Neznámým prostředím není pro pana Vukeliće ani tiskárna TYPOS, neboť se s ní seznámil již během svého působení ve skupině EDS.

Pro holdingovou společnost EDS pracuje pan Vukelić jako ředitel pro rozvoj obchodu od roku 2016. Jeho role v rámci skupiny pro obchod na balkánském regionu zůstává zachována. Stejně tak bude pan Vukelić i nadále zodpovídat za obchod s německou rodinnou společností Schwarz Gruppe (např. Kaufland), která je považována za druhého největšího maloobchodníka na světě a za největšího zaměstnavatele v Německu.

Pan Vukelić je rodilý Němec, vyrůstal ve Stuttgartu a má srbo-chorvatské rodiče. V letech 2006 – 2016 pracoval pro Novotisk (VLP) jako výkonný ředitel s několika funkcemi. Od té doby žije se svou rodinou v Praze. Díky tomu hovoří několika jazyky. Kromě rodné němčiny a srbštiny hovoří také anglicky a česky.


Informace o společnosti „Typos, tiskařské závody, s.r.o.“ (www.typos.cz)
Jednatel: Dominik Metzler (od roku 2015)
 
Společnost TYPOS, součást skupiny EDS (Euro-Druckservice GmbH), je významnou evropskou tiskárnou se specializací na velkonákladový tisk katalogů, manuálů, brožur, knih a celé řady dalších produktů. Nabízíme široké portfolio tiskových technologií – archový ofsetový tisk, kotoučový tisk z role na roli a malonákladový digitální tisk. Součástí nabízených služeb je také předtisková příprava a knihařské zpracování tiskovin.
Jsme moderní tiskárna s dlouholetou tradicí v polygrafickém průmyslu. Ke každému zákazníkovi i zakázce přistupujeme individuálně, dbáme na vysokou kvalitu a neustále investujeme do nových technologií a strojů.

TYPOS v číslech

Roční obrat v eurech | ca. 22.000.000
Počet zaměstnanců | 240
Rok založení | 1991
Podíl exportu | více než 50 %
Nepřetržitý provoz | 24/7
Výrobní závody | 2 (Plzeň a Klatovy)

Fotogalerie
Autor: Typos, tiskařské závody, s.r.o. Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka