Ochutnejte maso Qualivo

Blíží se květen a ten se nese ve znamení Fresh festivalu. Šéfkuchař restaurace La Provence chce představit jídla z masa z chovu vedeného unikátní švýcarskou metodou.

Cílená propagace v Plzni

Blíží se květen a ten se nese ve znamení Fresh festivalu. Známá restaurace La Provence nemůže chybět. Šéfkuchař Josef Duchoň sestavil menu, se kterým se pokusí obhájit skvělá umístění v posledních ročnících.

Od pátku 20. května do neděle 22. května se koná FRESH festival v OC Plaza. Jako vždy je připraven bohatý doprovodný program.  

Šéfkuchař letos vsadil na Qualivo. Co je to? Jde o unikátní švýcarskou technologii krmení a chovu bez hormonů, genetických modifikací a antibiotik. Zvířata jsou chována v prostorném prostředí, na slámové podestýlce. Zvláštní důraz na šetrné zacházení a transport. Maso tak není znehodnoceno stresovými hormony. 

A výsledek? Hlavní devízou je maso neobyčejně křehké, šťavnaté, lehce stravitelné. 

Přijďte ochutnat. Pokud nevydržíte do festivalu, v La Provence najdete Qualivo často i v poledním menu.


Festivalové menu La Provence:

  1. Qualivo hovězí pupek sous vide,bramborovo – pastiňákové pyré, mech, řepa
  2. Qualivo twister plňěný vepřovým hřbetem ala roastbeef, zeleninou, chilli a rajčatovou salsou
  3. Domácí těstoviny Fiochi plněné sýrem a hruškou, šafránovo-citrónová omáčka, kaviár z mořských řas

Autor: Autosalon DAJBYCH Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
út 12.04.2016 17:54



8 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka