OLGA LOUNOVÁ: JSEM ŽIVEL, KTERÉHO BAVÍ ŽIVOT!

Hlasem láme rekordy na naší hudební scéně, vzhledem pak srdce zástupům mužů. I takto by se dala popsat zpěvačka Olga Lounová, kterou jsme nedávno mohli slyšet v Tachově na Husitských slavnostech. Tam charismatická žena doslova šokovala pánskou část publika, kdy při jedné písní v podpatcích vylezla na konstrukci pódia, zavěsila se za nohy a zpívala hlavou dolů a v minisukni tak odhalila své krajkové spodní prádlo. Muži šíleli a skandovali a všichni jsme ocenili nevšední spontánnost i odvahu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dnes šestatřicetiletá zpěvačka, skladatelka, dokonce i známá závodnice rallye má za sebou samé zajímavé projekty, v televizi ji kromě na hudebním poli můžete občas vidět i v nějaké televizní roli, pravidelní diváci si jistě hned připomenou seriály Ošklivka Katka nebo Vyprávěj. A tak jsem se vydala i pro rozhovor, vždyť Olga může být vzorem pro řadu žen.

 

Jaké máte vzdělání a kde nyní žijete? 

 Vystudovala jsem učitelství pro první stupeň a speciální pedagogiku  na vysoké škole  v Liberci. A poté jsem ještě šla na konzervatoř Jaroslava Ježka,  kde mám absolventský titul. Narodila jsem se v Liberci ale v současné době žiji v Praze.

 

Jak byste sebe samu popsala?

Já myslím, že jsem živel, kterého baví život. Baví mě objevovat, baví mě pomáhat a  baví mě tvořit.  

 

Co Vám zpěv přináší?

Já jsem především asi trošku písničkářka a ten zpěv patří k formě sdělení toho, co mám potřebu sdělit, nebo mám chuť říct nebo popsat. Zpěv mi dává svobodu a křídla. Díky zpěvu se seznamuje s novými lidmi a dokáže navázat skrze svoje texty a hudbu hluboká přátelství se svými fanoušky.

 

Letos bylo horké léto, jak jste jej trávila?

Celé léto jsme měli s kapelou řadu koncertů, které já si umím  úžasně užít. Jsem moc vděčná za možnost jezdit po celé republice a zpívat.

 

Máte nějaký sen, za kterým si jdete?

Tak mým snem je určitě mít rodinu, ale mám spoustu dalších velkých i malých snů za kterými jedu, protože ta cesta je na tom to zajímavé.

 

A máte i nějaké své motto? 

Žít, ne přežít. 

 

Jak podle Vás vypadá ideální dovolená?

 No ideální dovolená je vždycky jiná,  ale většinou jí spojím s nějakou pracovní záležitosti, tzn. že když se chystám do Thajska tak ten zároveň natočím video klip nebo nafotím motivační kalendář. Když jedu do Los Angeles,  tak  tam zároveň zabukuju studio, kde  chodím nahrávat .

 

Máte nějakou oblíbenou knihu, pořad, či dokonce nějaký idol?

 Mám ráda knihu Most přes navždy a knihu Alchymista. Současné době mě baví kniha 100 věcí, které by měl designer vědět o lidech. Oblíbený pořád nestíhám úplně sledovat televizi, jako dítě mě bavila Pevnost Boyard, to jsem si také splnila protože jsem tam letos byla soutěžit. Idolem jsou silné ženy které jsou schopné tvořit zároveň pomáhat Byonce a pink.

 

Co byste přála čtenářům?

Ať se všem moc daří, a když se na svět člověk dívá z toho optimistického hlediska, tak se mu jednoduše lépe žije. Takže všem přeji optimismus.

 

Děkuji za rozhovor.

Autor: Martina Sihelská Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
29.09.2017 00:00




1 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka