PILSEN DANCE MUSIC FESTIVAL with PAUL VAN DYK (DE)

V sobotu 25.7.2015 se multifunkční hala Papírna Plzeň stane dějištěm nového plzeňského tanečního indoor festivalu Pilsen Dance Music Festival, kde vystoupí kromě Tomcrafta, Michaelea Buriana, Michala Poliaka, DJ SANa, Chrise Sadlera a řadu dalších známých DJs také hlavní hvězda celého festivalu PAUL VAN DYK.

Cílená propagace v Plzni

Přinášíme základní informace k průběhu festivalu:

 Co je PILSEN DANCE MUSIC FESTIVAL:

Jedná se o indoor festival v západočeské metropole Plzeň, konkrétně v kulturních prostorách Papírna Plzeň, pořádáný agenturou Pilsen Live! a White Horse Productions. Veškeré informace k novému západočeském festivalu najdete na webu www.pdmf.cz.

 Vstupenky

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za 699 Kč zde http://bit.ly/1HbnnLQ a také přímo na místě v den konání od 16:00 za 799 Kč. VIP v předprodeji za 1335 Kč a na místě za 1600 Kč. 

 Doprava

Autem:

Zahradní ulice 173/2, 326 00 Plzeň.

GPS: 49.736755, 13.385792

MHD:

Z hlavního vlakového nádraží tramvají číslo 1 (směr Slovany) a 2 (směr Světovar) na zastávku Mikulášské náměstí.

 Otevření areálu

Areál Papírny se otevře pro obě kategorie vstupenek v 16:00. Každá vstupenka má svůj samostatný vchod. V 16:00 začíná produkce na druhé stage, v 18:00 pak na hlavní scéně. Festival trvá do 06:00.

 Občerstvení

V areálu bude možnost zakoupení alkoholických i nealkoholických nápojů. Kromě toho bude připraven pro návštěvníky v areálu Papírny občerstvení ve formě fast foodu, vhodné i pro vegetariány a dále ovoce a zelenina. V případě vysokých teplot je zajištěna voda k osvěžení.

 Parkování

Parkování je možné přímo vedle Papírny na menším parkovišti.

 Šatny

Šatnu mohou využít pro úschovu svršků, tašek, batohů apod. návštěvníci se vstupenkou VIP. Cena za šatnu je 30 Kč / kus. 

 Věková omezení

Festival je od 16ti let pro základní vstupenky. Pro VIP vstupenky je nutné dovršení 18ti let.

 Zákazy

Do areálu je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé ani měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, plastové / PET lahve a ostré předměty, a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat návštěvníky akce.

Fotografování

Fotografování je povoleno na všechny druhy fotoaparátů, natáčení na mobilní telefony a GoPro taktéž. Zakázány jsou profesionální kamery a používání blesku směrem k hlavnímu pódiu. 

Zdravotníci / Security

V případě potřeby je možné oslovit každého pracovníka security k řešení problémů, případně k zprostředkování zdravotní péče. Zdravotníci se nacházejí ve vstupním areálu před halou.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
24.07.2015 11:36




7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka