Plzeňská firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika sponzoruje záchranáře Českého červeného kříže

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. z Plzně finančně podporuje Záchranný tým ČČK Ostrava, který ročně realizuje více než 100 zdravotnických asistencí.

Cílená propagace v Plzni

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. podporuje záchranáře z Ostravy

Novým sponzorem záchranného týmu Českého červeného kříže v Ostravě se stala plzeňská firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o., která se specializuje na prodej zdravotnického materiálu a techniky, lékařských přístrojů a dezinfekčních prostředků.

Záchranný tým OS ČČK Ostrava vznikl v říjnu roku 2003 jako součást Oblastního spolku Českého červeného kříže v Ostravě. V týmu záchranářů jsou absolventi studijních středisek, zdravotničtí instruktoři, zdravotní sestry, diplomovaní zdravotničtí záchranáři, studenti medicíny a všichni splňují kvalifikaci Zdravotník zotavovacích akcí.

Záchranáři ČČK Ostrava poskytují zdravotnické asistence na sportovních, kulturních a společenských akcích a jsou také připraveni pomáhat při hromadných neštěstích, katastrofách a jiných mimořádných událostech jako jsou povodně, pohřešování osob, pátrací akce apod. Záchranný tým ČČK Ostrava ročně realizuje více než 100 zdravotnických asistencí.

KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. dodává vybavení záchranným týmům v celé ČR

Firma KRÁSNÝ - zdravotnická technika s.r.o. je dodavatelem zdravotnické techniky, kterou při své práci často používají záchranné týmy v celé České republice. Například jde o plně vybavené resuscitační kufry, AED defibrilátory, které elektrickým výbojem obnoví správnou činnost srdce, resuscitační pumpy pro neodkladnou kardiopulmonální resuscitaci a také dýchací přístroje k umělé plicní ventilaci při zástavě dechu nebo k podpůrnému prohloubení spontánních dechů.

Foto: Oficiální web Záchranného týmu ČČK Ostrava

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
12.02.2016 15:09




2 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka