Podnikáte v Plzni a potřebujete bezpečnostní kamerový systém?

Potřebujete zabezpečit soukromý nebo komerční objekt (kanceláře, budovy, sklady, haly, restaurace, domy, chaty) nebo sídlo firmy v Plzni? Pomůžeme vám! Profesionální bezpečnostní servis nabízíme v Plzni již od roku 1992.

Cílená propagace v Plzni

Pokud potřebujete nainstalovat osvědčený kamerový systém do vaší firmy nebo do skladu, výrobní haly či do jiných firemních objektů, obraťte se na naši bezpečnostní službu. Máme zkušenosti s instalací bezpečnostních kamer, čidel, napojení na PCO a také vám dokážeme zajistit fyzickou i elektronickou ostrahu vašich objektů.

Kamerové systémy můžeme nainstalovat do vaší restaurace, domu, na vaši chatu či do jiného komerčního anebo privátního objektu. Zajišťujeme profesionální instalaci a servis kamerových systémů pro celý region Plzeň a okolí. Rovněž můžeme do vaší firmy či domácnosti nainstalovat další zabezpečovací techniku či počítačovou síť. Zabezpečovací systémy jako jsou kamery, čidla, antény nebo domácí telefony prodáváme, montujeme a samozřejmě na ně také poskytujeme odborný záruční i pozáruční servis.

Nabízíme komplexní bezpečnostní služby:

  • montáž kamerových systémů

  • instalace a servis zabezpečovací techniky

  • konzultace v oblasti zabezpečovací techniky

  • provoz pultu centralizované ochrany (PCO)

  • zabezpečení a elektronická ostraha objektů, rodinných domů, chat a chalup

  • elektronické střežení objektů

  • zabezpečení a fyzická ostraha obchodních domů a prodejen, výrobních a skladových areálů

Sídlo naší firmy se nachází v Kralovicích na severním Plzeňsku, které velmi dobře známe. Díky dobré znalosti Kralovicka, Rakovnicka a Rokycanska vám garantujeme kvalitní servis a velmi rychlou reakční dobu v případě jakéhokoli problému. Zároveň vám můžeme zajistit profesionální bezpečností služby po celé České republice.

Kontakty a užitečné odkazy:

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka