Přijďte si zhramonizovat rodinné systémy

Zveme vás v pátek 21. 8. od 17 hod do centra Radostník, Koperníkova 41, Plzeň na rodinné konstelace, které vede zkušená lektorka Mgr. Míla Rutová Rodinné/Systematické konstelace jsou jedinečnou metodou vhodnou pro hledání řešení problémů ve vztazích (rodinných, vztahových či firemních systémech). Rodinné konstelace jsou sebepoznávací a prožitkovou metodou, je to metoda, která odhaluje vlivy skrytých sil v našich rodinných systémech a vytváří prostor pro znovu nalezení svého místa v něm. Př

Jarní servisní akce AUTO CB

Rodinné konstelace vám pomohou nalézt zdroj vlastní síly, jsou navíc výborným prostředkem vlastního sebe rozvoje a vědomého života vůbec, jsou možností pocítit dotek vlastní duše s něčím hlubším v nás, jsou způsobem navázání či prohloubení kontaktu s vlastními pocity a potřebami.

V každém systému (rodině či firmě) musí fungovat rovnováha, každý člen má zde své místo. Pokud je rovnováha systému nějakým způsobem narušena (nepřiznání či neuznání člena rodiny, potrat, předčasné úmrtí či násilné ukončení života, …. ), může to nevědomě ovlivnit i životy dalších generací. Nevědomá touha obnovit tento systém nás vedek identifikaci s vyloučenými, zapomenutými nebo mrtvými předky aniž bychom věděli, jaký vliv to může mít na náš součastný život.

Více info o akci  www.radostnik.cz

Kontakujte nás - Zdeňka Šulcová, 777 098 383 nebo e-mail: radostnik@centrum.cz

Tato metoda, kterou založil B. Hellinger, nachází v současné době uplatnění nejen v stále větším okruhu psychoterapie ale i v jiných odvětvích jako je například coaching, mediace, poradenství organizací a managementu, práce s mládeží, psychosomatické zdravotnictví a dalších. S využitím prvků One Brain se daří zajistit klidný a přínosný průběh procesu, který vám zajistí přínosný a v bezpečí dosažený výsledek.

Autor: Zdeňka Šulcová Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka