Pro Plzeňany je nachystána další cyklosnídaně

Celorepubliková soutěžní kampaň DO PRÁCE NA KOLE, která probíhá celý květen i v Plzni, se přehoupla do poslední třetiny. Spolek Plzeň na kole, který v Plzni kampaň koordinuje, přichystal pro všechny cyklisty a koloběžkáře CYKLOSNÍDANI. Ta se uskuteční ve středu 24. května od 6 do 8.30 hodin u Papírenské lávky přes řeku Radbuzu. Pro všechny projíždějící cyklisty, koloběžkáře a účastníky kampaně DO PRÁCE NA KOLE v soutěžním triku bude přichystáno sladké i slané občerstvení, teplý čaj či káva nebo

Cílená propagace v Plzni

„Cyklosnídani připravujeme pro všechny odvážné cyklisty, koloběžkáře a všechny účastníky kampaně DO PRÁCE NA KOLE již potřetí. Má sloužit jako povzbuzení do dalšího ježdění a jako poděkování za jejich úsilí a nadšení. Doufáme, že na vlastní pohon se vPlzni bude nejen do práce nebo školy, ale i za sportem azábavou přemisťovat stále více lidí,“ vysvětluje Jiří George Konečný ze spolku Plzeň na kole. „Těm, co sjízdou na kole po městě teprve začínají, můžeme doporučit nahlédnutí do cyklomapy Plzně (www.cyklomapa.plzne.cz) nebo se mohou zastavit na některé znašich akcí a my jim rádi poradíme nejvhodnější trasu pro jejich pravidelné cesty,“ doplňuje Konečný.

VPlzni vletošním ročníku kampaně DO PRÁCE NA KOLE soutěží 619 zájemců ze 152 firem ainstitucí. Jejím cílem je hravou formou přivést Plzeňany k využívání šetrných způsobů dopravy, ulevit životnímu prostředí a také vnést více radosti a pohybu do běžného pracovního dne. Soutěží se ve třech kategoriích – výkonnost, pravidelnost akreativita. Firmy soutěží o nejlepšího cyklozaměstnavatele. Motto letošního ročníku zní: Do práce na kole jezdí iprofíci! anaznačuje, že na kole nemusejí jezdit jen sportovci, ale kdokoliv a zjakéhokoliv oboru.

Cyklosnídaně není však jedinou akcí letošní kampaně. Vposlední den kampaně, ve středu 31.května, si mohou soutěžící zajet na KAFE NA TRIKO do některé ze zapojených kaváren. Stačí, aby přijeli nebo přišli vtriku letošní kampaně a vDružstevní kavárně Inkognito, Moving Café a na Městské plovárně dostanou kávu zdarma.

Vyhlášení výsledků soutěžní kampaně DO PRÁCE NA KOLE pak proběhne ve středu 7.června vDEPO2015 (Presslova 14). Vítězové jednotlivých kategorií si odnesou věcné ceny amohou se těšit i na doprovodný hudební program. Celá akce je zdarma a je otevřena všem zájemcům, tzn. itěm, kteří se letošní kampaně DO PRÁCE NA KOLE neúčastnili.

Podrobné informace o kampani DO PRÁCE NA KOLE vPlzni, o partnerech soutěže, výhrách ivšech doprovodných akcích lze nalézt na https://www.dopracenakole.cz/plzen. Kampaň organizuje spolek Auto*Mat a v Plzni ji koordinuje spolek Plzeň na kole (www.plzennakole.cz) za podpory Nadačního fondu Zelený poklad (www.zelenypoklad.org) a dalších partnerů.

Kontakt:

Jiří George Konečný

koordinátor kampaně v Plzni
tel.: 605 567 135

dopracenakole.plzen@gmail.com

Eva Haunerová

propagace Plzeň

tel.: 603 772309

Kampaň vPlzni www.dopracenakole.cz/plzen

Fotogalerie
Autor: Plzeň na kole Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka