Proběhlo první veřejné autorské čtení v rámci projektu Vostrá krása

Autorské čtení scifisty Jana Vavřičky na podporu charitativního literárního projektu Vostrá krása se uskutečnilo v pátek 24.7.2015 v KD Konstantinovy Lázně.

Cílená propagace v Plzni

V rámci autorského večera byla přečtena povídka Skokan z knihy Vostrá pohoda a byla poprvé veřejnosti představena povídka z nově připravované knihy Vostrá krása. Součastí páteční akce bylo také malování karikatur spoluautorem projektu Vostrá krása malířem Petrem Šrédlem.

Mediálním partnerem projektu je portál REGIONPLZEN.CZ

Páteční autorské čtení bylo první ze série veřejných akcí na podporu vzniku ilustrované sbírky fantastických povídek Vostrá krása. Výtěžek z prodeje knihy půjde ve 100% výši sdružení Krása v srdci, které bylo založeno počátkem roku 2009 a jehož cílem je podpora a pomoc sociálně slabším a problematickým skupinám.

Charitativní projekt Vostrá krása podporují: Miss České republiky Lucie Křížková, spisovatel Ivo Fencl, nejkrásnější Dívka Šumavy Barbora Povišerová, starosta města Stříbra Karel Lukeš, zpěvačka Bára Zemanová, Miss Czech Press Veronika Dejová, malířka Karolína Wellartová, režisér Petr Smazal, filmař Majk Kasl a finalistky soutěže Česko-Slovenská MISS 2015.

Jak se autorské čtení líbilo divákům?

Zeptali jsme se přítomných diváků, jak se jim autorské čtení Honzy Vavřičky líbilo. Michaela Tóthová nám řekla: "Děkujeme za super akci. Povídky byly pěkné a zábavné. Těším se na knížku. Karikatury od Petra Šrédla jsou super. Nálada byla skvělá. Takových akcí a lidí, kteří podporují dobrou věc víc! Moc jsme si to užili."

Dalším dotazovaným byla Pavlína Neubauerová, která se vyjádřila takto: Krásná, osobní, domácí atmosféra, Honza interaktivně zapojoval publikum, zaujal nádherným kostýmem a povídky jako vždy budily můj obdiv k Honzovým nápadům a fantazii. Odnesli jsme si vtipné karikatury a ještě jsme přispěli na dobrou věc.

Autor: Pavla Vavřičková Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka