Setkání dětských světů na vodě na Hracholuské přehradě

Plzeňský kraj pořádá v sobotu 6. června 2015 od 10:00 do 16:00 hodin již popáté akci s názvem Setkání dětských světů. Den, který bude již tradičně patřit dětem, se tentokrát uskuteční v Kempu Keramika na Hracholuské přehradě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Při společné zábavě se tak opět setkají děti z dětských domovů a děti s hendikepem s dětmi a rodiči z řad veřejnosti. Budou tak moci poznat svět těch druhých, seznámit se s tím, že ne všichni mají v životě stejné podmínky, radosti a starosti a zjistí, že i přes to všechno se všichni rádi baví, smějí se a užívají si radovánek.

Letošní setkání „na vodě“ přinese opět bohatý program pro děti všech věkových kategorií. Děti se dozvědí, jak zachránit tonoucího, jak poskytnout první pomoc nebo jak vůbec zavolat vodní záchranáře. Součástí programu bude totiž ukázka práce vodních záchranářů přímo na hladině nádrže.

Nejmenší děti se jistě pobaví na skákacím hradu nebo při rýžování zlata. Sportovně založené děti určitě naláká lanové centrum či minigolf. Pro milovníky vodních plavidel budou k dispozici lodičky a šlapadla, ale také možnost projet se parníkem. Odvážlivci si budou moci vyzkoušet zorbing na vodě nebo jízdu na koni.

Tak jako v předchozích ročnících i letos budou součástí programu hudební a taneční vystoupení dětí z dětských domovů, která vždy sklízí velký ohlas publika.

Odpoledne zahraje kapela o5&Radeček.

Akce se uskuteční také díky významné finanční podpoře společnosti NET4GAS.

Mediálním partnerem je Hitrádio FMPlus.

Vstup je ZDARMA.

Více informací na www.plzensky-kraj.cz.








Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 25.05.2015 08:15




5 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka