Sháníte párty stan v Plzni, nebo okolí? Nabízíme velký výběr v Karlových Varech

Chystáte se pořádat zahradní oslavu, svatbu, nebo jen tak sezvat kamarády a užít si hezký den spojený s odpočinkem a grilováním na zahradě? Nechcete, aby Vaši párty zhatilo počasí, které je v posledních letech dosti nevyzpytatelné? Jednoduchým a poměrně levným řešením je pořídit si zahradní párty stan. A pokud pořádáte oslavu v Plzni, nebo okolí, pak si jej můžete objednat a buď nechat zaslat kurýrem, nebo se pro něj zastavit k nám do Karlových Varů.

Jarní servisní akce AUTO CB

Chystáte se pořádat zahradní oslavu, svatbu, nebo jen tak sezvat kamarády a užít si hezký den spojený sodpočinkem a grilováním na zahradě? Nechcete, aby Vaši párty zhatilo počasí, které je vposledních letech dosti nevyzpytatelné? Jednoduchým a poměrně levným řešením je pořídit si zahradní párty stan. A pokud pořádáte oslavu vPlzni, nebo okolí, pak si jej můžete objednat a buď nechat zaslat kurýrem, nebo se pro něj zastavit knám do Karlových Varů.

Nějaké stany zajisté najdete i v super a hypermarketech, ale jejich pořízení příliš nedoporučujeme, pokud se nejedná o využití pouze vjednom konkrétním termínu. Tyto stany mají totiž vnaprosté většině případů plastové spojovací části konstrukce a stačí poměrně malý vítr, nebo dešťová přeháňka a párty stan je často po smrti. Proto doporučujeme volit modely skonstrukcí kompletně zkovu.

Jaký typ konstrukce zahradního párty stanu vybrat?

Zahradní stany lze rozdělit do 2 základních skupin a to klasické a nůžkové. Klasické stany mají konstrukci vzásadě podobnou těm, které se běžně používají pro kempování a podobné je to také sjejich stavěním. Nůžkové stany mají speciální skládací strop zčástí, které vypadají a fungují podobně jako klasické nůžky. Sevřením, nebo naopak rozevřením těchto nůžek, kterých se umístěno několik za sebou dojde krychlému rozložení, nebo složení stanu, který je tak možno přichystat na konání oslavy do cca 5 minut. U většiny stanů a výrobců platí, že jsou stany klasické konstrukce o něco pevnější, avšak zdůvodu delší doby stavění a horší mobility jsou vhodné spíše pro případy, kdy stan postavíte a necháte jej delší dobu stát na místě. Nůžkové stany jsou oproti tomu vhodné především pro časté stavění a převoz, takže jsou mimo zahradní oslavy velice oblíbené také jako marketingové a prodejní stánky, mobilní přístřešek při konání nejrůznějších akcí apod.

Kde zjistit více, případně stan zakoupit?

Pokud se rozhodnete pro koupi zahradního párty stanu vPlzni a okolí, pak si můžete vybrat znabídky na našem eshopu i-market.cz a případně si zboží vyzvednout v našem skladu vKarlových Varech.

V případě dotazů se na nás můžete obrátit na tel. čísle 775941231, nebo mailové adrese info@i-market.cz – rádi Vám poradíme a pomůžeme svýběrem.

Autor: Honza Nový Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.03.2019 13:35




1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka