Ski&Bike Špičák – počasí snad umožní po oblevě otevřít další sjezdovky mimo dvě hlavní, na nichž se lyžovalo pořád

Zima v prvním únorovém týdnu vypadá jako nálady rozmarné ženy. Takže zatímco ještě minulou neděli byl v provozu celý areál Ski&Bike Špičák, obleva z počátku tohoto týdne zredukovala tratě na dvě. Středeční ochlazení ale opět umožní na víkend otevřít další sjezdovky. Opraví se totiž velká část úseků na tratích, které poškodily teplé pondělní deště.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Dnes do rána připadlo 5 centimetrů sněhu, teplota klesla pod bod mrazu a spustili jsme zasněžování. Už dnes je tak mimo trvale otevřené sjezdovky Slalomovou (č.3) a rodinnou Spodní Šanci pro lyžaře k dispozici i horní úsek modré sjezdovky Turistické (č.1). Na víkend by se nám pak mělo podařit otevřít celou sjezdovku U Zalomeného (č.2), a pokud ještě něco připadne, tak i dětský areál pod hotelem Sirotek,“ uvedl provozní ředitel Ski&Bike Špičák Vladimír Kasík.

Aktuálně má špičácký areál na sjezdovkách od 20 do 50 cm sněhu.

Ve středisku zrušili i původně plánované víkendové závody v lyžování. „Nechceme veřejnost uzavřením, byť jen části jedné ze sjezdovek, ještě omezovat my, když už to za nás dělá počasí,“ dodal Kasík.

Aktuální info na www.spicak.cz


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka